in , ,

TUŽILAC O SLUČAJU KARABATIĆ I BOJINOVIĆ: Osudite razmaženo dete francuskog sporta!

Veliki skandal oko nameštanja rukometnog meča između Monpeljea i Sesona u francuskom prvenstvu 2012. godine mogao bi da dobije epilog.

Najboljem rukometašu sveta Nikoli Karabatiću i našem bivšem reprezentativcu Mladenu Bojinoviću prete kazne zatvora. Karabatić bi mogao da plati kaznu od 30 hiljada evra i da odleži tri meseca, dok bi Bojinović platio duplo veći „harač“, plus šest meseci zatvora. Tužilac Patrik Dežarden traži najstrožije kazne.

– Izlišno je pričati o tome da nisu znali šta se događa. Razmaženo dete francuskog sporta mora biti osuđeno – rekao je Dežarden govoreći o Nikoli Karabatiću.

Podsetimo, devojka Nikole Karabatića, Žeraldin Prije je pre spornog meča u kladionici uplatila 1.500 evra na popedu fenjeraša Sesona nad tada već šampionom Monpeljeom. Tog dana su kladionice na taj meč primile uplatu preko 25.000 evra što je i dalo sumnju policiji o regularnosti utakmice. Osumnjičeni su i Karabatićev brat Luka, Samuel Onrubija, Dragan Gajić, Primož Prost, Isam Tej i Mikael Robin. Proces se vodi više od dve godine.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

LIVERPUL SE OZBILJNO POJAČAO: Zbog koga Marković mora da napusti Enfild?

NEĆE GA ZADRŽATI: Mihajlović odvodi najboljeg mladog golmana planete?