6
Evrokup

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO: Partizan neće igrati u Evrokupu sledeće sezone!

Objavljeno: 24.06.15 u 18:57

Finansijska kriza koja sve više pritiska košarkaški klub Partizan uzima svog maha, a nova posledica je odustajanje od takmičenja u Evrokupu sledeće sezone.

Posle sezone u kojoj prvi put posle 12 godina nisu igrali u Evroligi, Partizan je ostao i bez titule u domaćem šampionatu posle 13 godina, a kako stvari stoje, klub će doživeti još jedan težak udarac.

Partizan je kroz regionalnu ABA ligu izborio plasman u Evrokup, ali će crno-beli odustati od učešća u drugom po rangu evropskom klupskom takmičenju. To je za ‘Žurnal’ potvrdio i Predrag Danilović, predsednik kluba.

– Nećemo igrati Evrokup – kratak je bio Predrag Danilović.

Ostaje da se vidi hoće li se i kako će se Partizan oporaviti od krize koja već nekoliko godina potresa košarkaški klub.

0
0

6 Komentara

  1. sta je tu je ,kako bude bice , sa vama i u beton ligu …

    al najjaci je ovaj koji kaze cigani ponos postene srbije , a dok nije dosao na vlast onaj kome isti taj vice vuci… pede… i postavio na celo coveka ,ma nije on covek ,postavio onog za koga svi govore da je lopov , pratio je samo fudbal a navijao za Real Madrid ……

    NIKOME NIJE GORELA DO ZORE

    0
    0
    Odgovori
    • Vama je gorela dvadeset i kusur godina pa je dogorela,tada se niste zalili i nisu vam bile odvratne pare ukradene od ovog naroda i ove drzave.Bolje se zapitaj gde su nestale pare posle toliko godina evrolige i toliko prodatih igraca,verovatno su pretvorene u kolekciju slika,licemeri jedni najgori!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Sedi di si ni za disi nisi buahahaha… ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter