5
Košarka

FOTO: STARSPORT

NJEGOVA ŽELJA JE JASNA: Hoću da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali…

Objavljeno: 24.06.15 u 17:29

Bek Crvene zvezde govorio je o svom budućem statusu u Crvenoj zvezdi, ali i rekao svoju želju povodom tog pitanja.

Branko Lazić bio je i ove sezone jedan od ključnih igrača Crvene zvezde, a ako je u prošle godine bio poznat kao specijalista za odbranu, ove je sasvim sigurno pokazao da se podjednako dobro snalazi na obe strane terena.

U razgovoru za ‘Žurnal’, Lazić je govorio kakva je situacija sa Crvenom zvezdom i hoće li biti nastavka saradnje sa aktuelnim šampionom Srbije?

– Po tom pitanju nema ništa novo. Razgovarao sam sa mojim menadžerom Miodragom Ražnatovićem i sada čekam. Rano je da se bilo šta konkretno kaže – rekao je Lazić.

Do tada, njegova želja je jedinstvena.

– Želim da ostanem. Zvezda je Zvezda. Ako bih otišao u inostranstvo pitanje je u kom bi to bilo takmičenju, kakva bi bila moja uloga, zatim minutaža. Generalno, mnogo je tu nedoumica. Iz tog ugla, voleo bih da ostanem. Ali, nije to samo na meni. Videćemo – ostavio je ipak ‘crv sumnje’ Zvezdin krilni bek.

0
0

5 Komentara

  1. Neka ostanu Jovic, Dangubic, Lazic, Kalinic, Tejic, a prodati Mitrovica a ostale pustiti. Dovesti Nedovica, Zagorca, Bircevica, Kuzmica, Jokica a prebaci Gudurica i Aranitovica u prvi tim

    0
    0
    Odgovori
  2. Branko nije igrač, on je igračina!!! Ove sezone je bukvlno eksplodirao! Glodare stavio u džep!! Sledeće sezone biće još bóji!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter