0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MARINA MALJKOVIĆ: Napravile smo pravi podvig

Objavljeno: 24.06.15 u 21:42

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Tursku u četvrtfinalnom meču Evropskog prvenstva i tako došla do same završnice takmičenja odnosno imaće priliku da se pored borbe za medalju palsira i na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Selektorka Marina Maljković je istakla sjajnu timsku igru svoje ekipe u velikoj pobedi nad Turskom.

– Ono što je sada najvažnije u ovom trenutku, je to da sam ja sa strane, one su u prvom planu. One su dale sve od sebe da danas pobede. One su razumele poruku šta znači biti tim. Ja njima čestitam i svaka njima čast na tome. Ja i dalje mislim da je večeras napravljen pravi podvig. Ne da smo mi mnogo bolji tim od Turske, jer mi to nismo. Ljudi koji to pričaju nemaju veze sa košarkom, rekla je Maljkovićeva.

Maljkovićeva veruje da njena ekipa ne sme da se zaustavi na do sada postignutom.

– Mi smo danas igrali kao tim, mi smo napravili podvig jer smo igrali protiv čudesnih, poznatih evroligaških košarkašica, koje su mnogo bolje plaćene nego sve naše košarkašice i ja time želim da istaknem koliki je naš rezultat dobar. Ali opet kažem, mislim da smo napravile podvig. Čestitam im i one su u prvom planu, tu uopšte nema dileme. One su slavile i mislim da se one slažu sa mnom, da mora da se nastavi dalje i ja ne vidim nijedan razlog na svetu zbog čega treba ovde da se stane. Prvi plan i cilj su ispunjeni, idemo dalje, čvrsto i bez predaje, zaključila je Maljkovićeva.

Ako do sada niste videli obavezno morate da vidite koš koji je postigla Ana Dabović gotovo sa centra terena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter