5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DO SUTRA PADA ODLUKA: Terzić upedesetostručio Zvezdine šanse za dolazak Ibanjeza

Objavljeno: 24.06.15 u 22:08

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i sportski direktor kluba Blažo Raosavljević u utorak su boravili u Zagrebu gde su pokušali da uvere argentinskog levog beka Luisa Ibanjeza da je za njega pravi potez da u narednoj sezoni nosi crveno-beli umesto žuto-crvenog dresa.

Alfa i omega srpskog vicešampiona, Zvezdan Terzić, u izjavi za Novosti tvrdi da su posle razgovora i prijatne večere šanse Zvezde daleko veće nego što su bile pre toga.

– Kad smo pošli za Zagreb imali smo jedan odsto šanse da ga dovedemo, mislim da smo posle višečasovnog sastanka i prijatne večere negde na 50 odsto, optimističan je funkcioner kluba sa Marakane.

Istina, Terzić kaže i da Ibanjez već ima dogovor sa Anderlehtom, ali i da se on nada da će Argentinac prekršiti.

– Da budemo realni, Ibanjez je još pred dva meseca pružio ruku Saletu Jankoviću i na taj način se nekako obavezao da će parafirati ugovor onog časa kad Obradović pređe u Anderleht. Ivan je to učinio u utorak, Mehelen očekuje da Ibanjez ispoštuje dogovor, ali ni mi ne odustajemo. Ugovor koji ima nije potpisao, a osim pružene ruke nema druge obaveze. Nastavićemo priču, pa u četvrtak očekujem defintivan odgovor.

Crvenu zvezdu istog dana očekuje poslednja provera na pripremama u Sloveniji, a protivnik će biti ukrajinski tim Karpati iz Ljvova. Taj meč će ujedno biti verovatno i poslednja prilika za trenera Božovića da vidim kakvim snagama raspolaže pred prvi duel sa Kairatom, protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Dobra vest za „Grofa“ je da će se timu već od nedelje priključiti i reprezentativcu, kako oni koji su postali svetski prvaci (Rajković, Manojlović, Grujić, Jovanović), tako i oni koji se nisu proslavili na EP za igrače do 21 godine (Kovačević i Petković).

Dok se čekaju vesti iz Hrvatske pojavila se informacija da bi u Zvezdu mogao da stigne švedski internacionalac, koji je član Anderlehta.

0
0

5 Komentara

  1. Tako je. Sto se brajko nerviras. Neka kupuju,neka trose pare. I onako im ostaje samo nada Partizan ce ponovo biti sampion.

    0
    0
    Odgovori
  2. brajko sto si nervozan polako bice i za vas neka kifla,moze nam se…zato ti lepo placas porez da bi mi imali hahahahahahahahaha

    0
    0
    Odgovori
    • Pod jedan, koje to igrače dovode „na traci“, kada su doveli samo Rendulića. Sa Ibanjezom i ovim Švedjaninom su pregovori u toku i potpuno je neizvesno da će ih potpisati. A što se tiče budžeta, MAGARČINO… Da li ti znaš da bi se budžet trošio, potrebno je da ga prvo imaš. A da li možda znaš koliko novca u budžet nije uplatio tvoj omiljeni zagrebački klub na ime poreza? NEMAŠ POJMA! Samo ste uhvatili jednu glupavu priču kao bez mozga!!! I ne razmišljaš ono šta pišeš, samo nešto da napišeš. Glupo, neistina, bez smisla… Nema veze, obraz kao djon…

      0
      0
      Odgovori
  3. Па зашто да он руши своје договоре? Данас ће испалити Мехелен, а за пар месеци ће да оде кући као Паркер и још да нас тужи. Немојте отимати туђе, нађите неке друге.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter