4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVIŠICA: Zvezdina ‘zlatna rukavica’ dobija novi ugovor

Objavljeno: 23.06.15 u 10:48

Kako stoje stvari, kapiten U20 fudbalske reprezentacije Srbije i kapiten Crvene zvezde, Predrag Rajković, dobiće novi ugovor od čelnika svog kluba.

Uprava crveno-belih, kako prenose Novosti, rešena je da zadrži svog kapitena Predraga Rajkovića koji je briljirao na sveže okončanom U20 Svetskom prvenstvu u Novom Zelandu na kojem je stigao do trofeja i na kojem je zaradio „zlatnu rukavicu“ za najboljeg golmana šampionata. 

Rukovodstvo kluba je posle konsultacija prelomilo da najboljem mladom golmanu na svetu ponudi produžetak saradnje do juna 2017. godine sa većom platom, a sa jasnim ciljem da „jedinica“ u novoj sezoni bude okosnica tima novog šefa struke Miodraga Božovića.

Ovu informaciju potvrdio je generalni direktor Zvezdan Terzić.

– Imamo razlog više da učinimo sve zadržimo Rajkovića, a da samim produžetkom saradnje naš golman dobije bolje finansijske uslove ugovora. Na ovaj korak smo se već odlučili u prethodnom periodu sa Jovićem i Grujićem – rekao je Terzić.

On je naveo da Rajković nije na prodaju i da bi mogao da napusti Ljutice Bogdana samo u slučaju „kumovske“ ponude koja se ne može odbiti.

– Samo u slučaju eventualne velike zarade koja može da stabilizuje finansije i pomogne u dovođenju pojačanja odlučićemo se za prodaju. Ipak, krenuli smo u misiju zadržavanja Rajkovića i očekujem pozitivan rasplet – kazao je Terzić.

0
0

4 Komentara

  1. Pre dva dana izjavio da je ovo najbolji trenutak za prodaju, i da boljeg neće biti, a danas druga ploča i potpuno suprotna priča!? Pa ko nama vodi klub!? Gde je plan, strategija!? Očigledno se radi po sistemu, od danas do sutra, kako nam se kada hoće…

    0
    0
    Odgovori
    • Шта ти није јасно !? Изјавио је да је сад најбољи тренутак .Што и јесте ! Али да ће покушати да га задрже.Прочитај и текст не само наслов ! Јер понекад наслов нема везе са суштином !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter