1
Domaći fudbal

FOTO: fifa.com

PONOS: Nemanja Maksimović dobio svoj mural na zidu (FOTO)

Objavljeno: 23.06.15 u 08:48

Srpski omladinski fudbalski reprezentativci dočekani su sinoć od strane oko 50.000 ispred Starog Dvora i stotina hiljada navijača na ulicama Beograda.

Novi šampioni sveta vratili su se kući nakon sna kojeg su zajedno odsanjali u Novom Zelandu.

Član U20 fudbalske reprezentacije, Nemanja Maksimović, i jedan od najboljih igrača na terenu, ipak, dobio je posebnu čast.

Naime, u njegovom rodnom gradu, Banji Koviljači, osvanuo je mural sa njegovim likom. Slika fudbalskog valadara planete nalazi se na fasadi zgrade u centralnim gradsim ulicama.

– Mural smo uradili Dušan Tadić i ja. Mural se nalazi u centru Banje Kovinjače u prolazu jedne zgrade koji vodi do lokala gde smo pratili naše mlade fudbalere. Mural je rađen juče od 10 časova pre podne do nekih 5-6 posle podne  – rekao je Nemanja Stankić, jedan od autora murala.

Naravno, reakcija tamošnje javnosti bila je isključivo pozitivna.

– Neki su čak i stajali pored nas gledali par sati kako se radi. Najbitnije je bili druženje i da Banja da nešto za Maksu, jer je on mnogo toga lepog njoj poklonio – istakao je Stankić piše Kurir.

FOTO: facebook.com
FOTO: facebook.com

Maskimović ponos rodnog grada

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter