0
Domaći fudbal

FOTO: fifa.com

IVAN ŠAPONJIĆ: Doček je bio veličanstven, dajem reč da ćemo zauvek ‘ginuti’ za Srbiju

Objavljeno: 23.06.15 u 11:49

Napadač U20 reprezentacije Srbije Ivan Šaponjić izjavio je u intervjuu za Tanjug da će zlatna generacija Veljka Paunovića nastaviti da ostavlja srce na terenu i u danima koji budu dolazili.

– Doček je bio neverovatan i kada sam izašao gore i video toliku masu nije mi bilo svejedno. Zažmurio sam i pomislio u sebi da li je moguće da mi se sve ovo dešava sa 17 godina, da sam crtao ne bih mogao bolje da uradim. Presrećan sam i zahvalio bih se ljudima koji su došli da nas podrže. Dajem reč da ćemo i u narednom periodu ginuti za Srbiju – rekao je Šaponjić Tanjugu.

On je istakao da su reprezentativci verovali u osvajanje šampionata i posle premijernog poraza od Urugvaja.

– Svi smo na šampionatu bili kao porodica, iako smo poraženi na startu od Urugvaja, verovali smo da možemo da prođemo tešku grupi. Išli smo korak po korak i sve je dolazilo samo po sebi. Imali smo ogromnu želju, borili smo se za našu zemlju i za sve to nas je Bog nagradio u produžecima i nadoknadi vremena – ističe Šaponjić.

Šaponjić će predvoditi narednu generaciju omladinske reprezentacije Srbije, čiji će selektor najverovatnije biti Branislav Nikolić.

– Daćemo sve od sebe da generacija 1997 pokuša da na neki način opravda ovaj uspeh i odbrani trofej. Biće teško, ali nadamo se najboljem – dodao je talentovani napadač Partizana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter