4
Domaći fudbal

SPREMA SE TRANSFER BOMBA: Bivši fudbaler Dinamo Zagreba na meti Crvene zvezde!

Objavljeno: 22.06.15 u 21:05

Grof Božović je tražio levog beka i rukovodstvo Crvene zvezde čini sve da to i ispuni. Posle neuspelih pokušaja dovođenja Milana Rodića i zlatnog ‘Orlića’ Nemanje Antonova, crveno-beli su se okrenuli nekadašnjem fudbaleru Dinamo Zagreba.

U pitanju je prilično atraktivno ime , fudbaler koji je ovdašnjem regionu pokazao u odličnom svetlu u dresu ‘zagrebačkih modrih’, a to je Argentinac Luis Ibanjez. Čak pet sezona branio boje zagrebačkog Dinama, u periodu kada je hrvatski tim igrao i Ligu šampiona, tako da se može reći da je igrač sa velikim iskustvom.

Sa ‘Maksimira’ je otišao u mađarski Đer, a sada je slobodan igrač i navodno čelnici Zvezde žele da tu priliku iskoriste. Ukoliko dođe u redove crveno-belih, tako bi se rešilo pitanje levog beka, ali je pitanje koliki su finansijski uslovi koje bi Ibanjez tražio od čelnika Zvezde.

Za Zagrepčane je Argentinac odigrao 119 mečeva, postigao 13 golova, a pre Dinama, bio je član Boke Juniors, ali za koju je upisao samo dva nastupa.

0
0

4 Komentara

  1. Dokle više ti senzacionalistički naslovi,kad je menadžer igrača to odlučno demantovao.Čovek ide na zapad i tačka a vest,tj.naslov,možete izbrisati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter