0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MNOGO PITANJA OTVORENO, ALI: Saznalo se ko sigurno ostaje u Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.15 u 18:21

Ostanak trojice ključnih igrača Partizana je neizvestan, ali za navijače crno-belih za sada stiže jedna lepa vest iz Humske. Naime, slovenački košarkaš Edo Murić je uspešno operisao levo rame, pred njim je nekoliko meseci oporavka, a i u narednoj sezoni nosiće dres Partizana. 

To je potvrdio trener crno-belih Duško Vujošević.

– Murić je uspešno operisan i sve je urađeno u dogovoru sa klubom. To je vrsta povrede i operacije koja zahteva zahteva ne mali period za oporavak. Murić će svakako ostati u Partizanu i sledeće sezone – rekao je Vujošević za MOZZART Sport.

Murić je prošlog leta iz Krke stigao u Partizan. U crno-belom dresu prosečno je beležio 11,3 poena i četiri skoka po utakmici u Jadranskoj ligi.

Početkom juna je ponovo povređen i to opet u meču sa Zvezdom, pa su crno-beli bili lišeni njegove pomoći u plej-ofu KLS. Takođe, nije se našao na spisku reprezentacije Slovenije za KLS, jer mu predstoji oporavak… 

Izvor: YouTube, Boris Dalo

Mnogo je otvorenih pitanja u Partizanu, pa i to da li će Vujošević ostati na klupi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter