0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE TAKO HLADNOKRVAN? Maksimović ima odgovor na to pitanje, ali ne i na daleko lakše

Objavljeno: 22.06.15 u 17:09

Jutros su naši ‘orlići’ sleteli u Srbiju, posetili Staru Pazovu a uskoro će krenuti put Beograda, gde će imati doček na trgu.

Tek tada će, ali i u danima koji dolaze, oni zapravo shvatiti šta su uradili i kako narod na to reaguje.

– Zahvalio bih se ljudima na ovoj neverovatnoj podršci. Na aerodromu smo imali neverovatan doček kao i u Kući fudbala u Staroj Pazovi. Atmosfera je zaista sjajna, ne mogu ni da zamislim šta nas čeka večeras u skupštini. Hvala ljudima na podršci – prve su reči Nemanje Maksimovića.

Kako su reagovali tvoji najbliži na uspeh?
– Sjajno, telefon mi se usijao od čestitki. Čini mi se da su se ljudi obradovali našem uspehu. Zovu me da čestitaju rođaci, prijatelji, poznanici… Drago mi je što smo obradovali ljude…
 
Tvoj tata je obećao prijateljima sa kojima je gledao utakmice i jagnje sa ražnja u slučaju pobede. Da li je ispunio obećanje?
– Jeste, nadam se da će i za mene nešto ostati (smeh), pošto je jagnje bilo na dan finala. Moji roditelji su slavili, ali pravo veselje tek predstoji kad dođem kući.
 
Da li ostaješ u Astani ili ćeš promeniti sredinu ovog leta?
– Za sada ostajem, počinju nam kvalifikacije za LŠ. Nadam se da ćemo izboriti plasman.
 
Da li ti je žao što nisi igrao seniorski fudbal u Srbiji?
 -Iz sadašnje perspektive, ne. Da sam ostao ovde ko zna kako bi se razvijala moja karijera, a sada imam već dve godine seniorskog iskustva. 
 
Ljubitelje fudbala si oduševio svojom hladnokrvnošću u presudnim trenucima. Da li uvek tako smiren?
– Pošto sam već dve godine u seniorskom fudbalu, osetio sam potrebu da u ključnim trenucima preuzmem odgovornost, jer smatram da sada imam iskustva za tako nešto. Na ovom prvenstvu sam sazreo kao igrač – zaključio je Maksimović.
 
Inače, što se jagnjetine tiče, ako nije osatlo, rešiće se i to. Sve za Maksu…
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter