2
Košarka

FOTO: STARSPORT

IDE KOD ‘KRALJA’: Finalista NBA lige ozbiljno razmišlja o centru Partizana!

Objavljeno: 22.06.15 u 22:17

Dolaskom Lebrona Džejmsa u Klivlend, mnogi igrači koji su došli i otišli iz Ohaja su bili upravo produkt njegovih odluka, zato je od velikog značaja vest da se Kavalirsi pred draft ozbiljno interesuju za srpskog centra Nikolu Milutinova.

Srbija će na ovogodišnjem NBA draftu 25. juna sigurno imati dvojicu srpskih igrača, po jednog iz Partizana i Crvene zvezde. Nikolu Milutinova koji je odlučio da zadrži prijavu i Luku Mitrovića koji je izlazno godište i ovo mu je poslednja šansa.

Za centra Partizana koji je potpuno eksplodirao ove sezone pod vođstvom trenera Duška Vujoševića interesovanje su do sada pokazali Detroit Pistonsi i Minesota Timbervulfsi, ali najveće izglede da dovede visokog Novosađanina u svoje redove imaju ovogodišnji finalisti NBA lige Klivlend Kavalirsi.

Prema pisanju medija u Klivlendu, tačnije odeljka portala SB Nation posvećenog upravo Kavalirsima, dolazak 20-godišnjeg centra kluba iz Humske bio bi sjajan potez za upravu finaliste NBA lige, a u slučaju pravilnog razvoja mogao bi da bude projektovan u naslednika Timofeja Mozgova.

Srpski reprezentativac bi u prvoj sezoni najverovatnije bio poslat na pozajmicu u neki od evroligaških klubova, a onda bi se kroz dve godine vratio kao naslednik ruskog centra.

Milutinov je ove sezone beležio 10 poena i osam skokova po meču u ABA ligi i po 12 poena, devet uhvaćenih lopti i dve asistencije u Superligi Srbije.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter