0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I ON ODUŠEVLJEN: Selektor Ćurčić egzaltiran igrom ‘Orlića’

Objavljeno: 22.06.15 u 09:48

Selektor A fudbalske reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić ne krije da je impresioniran igrom i rezultatom omladinaca koji su se domogli titule prvaka sveta na Mundijalitu u Novom Zelandu.

– Teško je naći reči hvale, kako objasniti i iskazati zadovoljstvo. Siguran sam da je sada Srbija srećna. San svakoga igrača je da bude prvak sveta. Srbiji je to uspelo iako smo mala zemlja. Ovo je zaista veliki povratak na stare staze uspeha – istakao je Ćurčić.

Selektor veruje da je njegov mlađi kolega Paunović radi pravi posao.

– Ova ekipa je i pre prvenstva pokazala da je mentalno veoma jaka. Stručni štab na čelu sa Veljkom Paunovićem je napravio sjajan posao. Ne sećam se da je neko imao četiri produžetka i da je delovao tako moćno. Najjači utisak je da su naši igrači najtežu utakmicu odigrali najbolje. Finale su odigrali sa puno koncentarcije, kao da se radi o seniorima – poručio je Ćurčić, prenosi Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter