0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ANĐELKOVIĆ: Kazahstanci mnogo ulažu u fudbal

Objavljeno: 22.06.15 u 15:07

Osvanuo je najtopliji dan od dolaska Crvene zvezde u Terme Čatež. Lepo vreme potrefilo se i sa prvim prepodnevnim treningom na ovim pripremama koji je počeo u 10.30.

Krenulo se sa fitnes vežbama, istezanjem, ali i sklekovima i trbušnjacima. Ovo je do sada bio najduži period rada bez lopte, a trener Božović je zbog toga održavao pozitivnu atmosferu kako bi igrači što lakše podneli zahteve njegovih pomoćnika.

Posle sklanjanja prostirki za fitnes usledilo je trčanje, a onda su iznete lopte i golovi. Na programu je bila vežba šutiranja, a svaki igrač je imao zadatak da zatrese mrežu i nogom i glavom.

Fudbaleri će danas imati trening i od 17 časova, a u međuvremenu su saznali vesti sa žreba iz Niona.

– Prvu utakmicu igramo na našem stadionu, i potrudićemo se da odigramo dobro, ostvarimo dobar rezultat, i potom u Kazahstan otputujemo mirni, bio je jasan Petar Orlandić.

Dušan Anđelković je bio nešto određeniji, s obzirom da poznaje nekolicinu fudbalera Kairata.

– Kairat je možda i najteži protivnik iz ove grupe, ali mi smo Crvena zvezda i samim tim smo favoriti. Što se tiče našeg protivnika, u kazahstanski fudbal se mnogo ulaže u poslednje vreme i klubovi im napreduju. Poznajem trojicu igrača, a dvojica su igrala sa mnom. To su špic, Džerard, i Isael, Brazilac, ozbiljan igrač. Verujem da imaju i par dobrih stranaca. Iskreno, nema mnogo razlike u tome da li prvo igramo kod nas ili u gostima, ali možda je i dobro što ćemo sezonu početi pred našim navijačima, smatra Anđelković.

U 2. kolu, ako prebrodi prvu prepreku crveno-beli će najverovatnije imati daleko ozbiljnijeg rivala pošto im je žreb za rivala dodelio pobednika duela između škotskog i jermenskog predstavnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter