0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Čukarički će biti na svom najvišem nivou u Ligi Evrope

Objavljeno: 21.06.15 u 11:26

Trener osvajača kupa Srbije Vladan Milojević ističe i pored poraza na pripremama, da će Čukarički biti pravi kada to bude najpotrebnije, a to je početak kvalifikacija za Ligu Evrope.

U dosadašnjem toku priprema Čukarički je doživeo dva poraza, od Slovana iz Bratislave i Laska iz Linca, oba rezultatom 2:1. Vladan Milojević ne brine previše zbog ta dva poraza, već najavljuje da će tim natempirati formu za početak evro-sezone.

– Želeli smo da vidimo gde smo u ovom trenutku, zbog čega smo birali kvalitetne protivnike. Rezultat nije bio u prvom planu, iako smatram da je važan, ali igrali smo u šarolikom sastavu jer dosta fudbalera ima obaveze prema reprezentacijama Srbije. Imamo nov tim, napustilo nas je nekoliko igrača, ali ne plašim se da ćemo spremno dočekati početak kvalifikacija za Ligu Evrope – rekao je Milojević.

Čukarički je još ranije najavio da neće previše menjati tim koji je bio najprijatnije iznenađenje prethodne sezone u Srbiji, ali se intenzivno radi na dovođenju adekvatnih pojačanja.

– Sportski direktor Vladimir Matijašević radi na tome, ali nigde ne žurimo. Potrebna su nam pojačanja i nude nam se interesantni igrači iz domaće lige, ali i inostranstva. Ne želimo da dovedemo igrača čisto da bismo to rekli, već da bi nam doneo kvalitet“, naveo je Milojević.

 Do kraja priprema rumunske Konkordije i Šturma iz Graca, a 2. jula počinju kvalifikacije za Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter