0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PEŠIĆ BEZ TITULE: Bamberg šampion Nemačke, srpska kolonija pala u majstorici

Objavljeno: 21.06.15 u 20:27

Polako se širom Evrope završavaju košarkaška prvenstva, a šampiona je danas dobila Nemačka. Košarkaši Bamberga su u majstorici savladali Bajern sa 88:84 i popeli se na tron.

Bamberg je kontrolisao meč bukvalno od početka do kraja, a tim Svetislava Pešića je u poslednjoj četvrtini pokušavao svim silama da se vrati u utakmicu. Međutim, to im nije pošlo za rukom.

Bamberg su do sedme titule u istoriji kluba predvodili Mbakve sa 20 poena i 13 skokova, Miler sa 12, 11 je dao Strelnieks, po 10 Tompson i Teis. U poraženoj ekipi najefikasniji je bio Džon Brajant sa 16 poena i 6 skokova, Štajger je dodao 12 poena, a Cipser i Tejlor po 11.

Što se srpskih igrača tiče, Dušan Savanović je na terenu proveo 20 minuta ali e nije upisao, Vladimir Štimac je zabeležio 7 poena i 5 skokova za 20 minuta, a Vasa Micić je za 15 minuta upisao 6 poena i 4 asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter