3
Domaći fudbal

Markinjos

PARTIZAN U RITMU SAMBE: Posao završen, crno-beli danas dobijaju novo pojačanje iz Brazila (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.15 u 10:07

Štoper Fabricio Dorneljas nije se pošteno ni raspakovao u sobi na Tari, a već bi mogao da dobije cimera iz rodnog Brazila, pošto je Partizan završio sve oko dovođenja Markosa Gabrijela do Nascimenta, poznatjeg kao Markinjos.

Partizan je posle brazilskog štopera odlučio da u svoje redove dovede i ‘desetku’, odnosno igrača na poziciji krila, koji itekako može da pokriva i druga mesta u veznom redu. Markos Gabrijel do Nascimento, poznatji kao Markinjos, sa kojim su crno-beli intenzivno pregovarali prethodnih dana, trebao bi do kraja dana da doputuje u Srbiju i vrlo-brzo se priključi ekipi na pripremama na Tari.

Naime, Partizan je obezbedio bankarske garancije za Markinjosa, koje su igrač i njegov agent tražili kao uslov za saradnju. Sada kada je to obezbeđeno, očekuje se da Brazilac po ubrzanom postupku doleti u Beograd.

S obzirom da igra na poziciji krila, Markinjos je već viđen kao zamena za Andriju Živkovića, čiji je odlazak iz Humske izvestan. U Brazilu je nosio dres sa brojem 10, a neretko je igrao i kao najistureniji napadač.

(youtube / Palmeiras minha vida)

Inače, crno-beli danas od 17.30 u Bajinoj Bašti igraju prvi kontrolni meč u pripremnom periodu, a rival će im biti zonaš Sloga iz pomenutog mesta.

0
0

3 Komentara

  1. Uzeo je čika Djura lepe pare u dzep,sada mozemo samo da gledamo tako je to kad navijači nisu slozni,predhodnu upravu je trebalo spalit na parkingu ispred stadiona,uzeli oko 20 miliona u dzep a niko nista ne priča.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter