0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPUŠTA PRIPREME I ODLAZI ZA ‘SIĆU’: Crvena zvezda i definitivno ostaje bez štopera

Objavljeno: 21.06.15 u 09:22

Iako je počeo pripreme sa Crvenom zvezdom i trenutno se nalazi u Sloveniji sa ekipom, štoper crveno-belih Darko Lazić karijeru će nastaviti u inostranstvu.

Standardan u prvom delu prošle sezone, ne toliko zapažen u drugom, to je opšti utisak od Darka Lazića iz prethodne sezone u Crvenoj zvezdi. Sa dolaskom novog trenera Miodraga Božovića došlo se u sumnju hoće li ostati u Ljutice Bogdana, iako je krenuo na pripreme sa timom.

Ispostavilo se da će otići iz kluba i to u ruski Anži, a prema nezvaničnim informacijama tim iz Mahačkale kupio ga je za ‘svega’ 150.000 evra.

– Sve se dogodilo brzo, Lazić je oprostio značajan dug i zbog prethodnog dogovora odlučeno je da se pusti – rekao je sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević za Novosti.

Raosavljević je dalje dodao da Crvena zvezda neće bez preke potrebe prodavati igrače, iako interesovanja ima. Poseban fokus biće zadržati nove svetske šampione u timu.

– Interesovanja postoje, ali konkretnih ponuda još uvek ne. Omladinci su postali prvaci sveta, od srca im čestitam, a time će i cena Rajkovića, Jovanovića i ostalih biti veća. Ipak, mi gledamo da svi oni ostanu još godinu dana. Da sazreju kao ljudi i kao igrači – rekao je Raosavljević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter