1
Fudbal

HVALA SLOVENSKOJ BRAĆI: Česi ne zaboravljaju srpsko Kosovo (FOTO)

Objavljeno: 21.06.15 u 15:53

Naša mlada reprezentacija nije se proslavila u jučerašnjem meču protiv Češke na Prvenstvu Evrope koje se održava u toj zemlji, naprotiv doživela je katastrofalan poraz od čak 4:0.

Iza kulisa samog meča dešavalo se nešto potpuno drugačije. Naime, brojnim navijačima naše reprezentacije priključili su se i pojedini domaći navijači što dokazuje i fotografija ispod.

Poznato je da većina navijačkih grupa iz Češke, Slovačke i Poljske podržavaju borbu Srbiju u borbi za očuvanje teritorijalnog integriteta i da na utakmicama svojih klubova često ističu transparente poput ovog koji su juče u Pragu razvili navijači iz Jabloneca, a na kojem je pored boja sa državnih zastava Češke i Srbije ispisano „Kosovo je Srbija“.

0
0

1 Komentara

  1. srpija je do tokija ali ostao mala ko nokija kad mu ide presevska dolina bosiljegrad i sandzak vojvodina i sumadija a za R KOSOVO mogu samo da kokodocu ot slovenackoj braca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter