0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TARA: Legendarni Bora Milutinović posetio Partizan i sa crno-belima gledao ‘orliće’ (FOTO)

Objavljeno: 20.06.15 u 16:58

Partizan vredno trenira na srpskoj lepotici Tari i priprema se za napornu sezonu koja je pred njima. Jutros je bilo rano ustajanje kako bi se gledao meč omladinske reprezentacije Srbije protiv Brazila u finalu SP, a crno-beli su imali i specijalnog gosta.

Reč je o legendarnom srpskom treneru Bori Milutinoviću koji je sa velikim uspehom vodio reprezentacije Meksika, Kostarike, SAD, Nigerije i Kine. Milutinović se osvrnuo na veliki uspeh „orlića“ na Novom Zelandu.

– Momci su pokazali da ako imaju veru u sebe i pobednički duh, ako naprave oko sebe pozitivan ambijent, onda ništa nije nemoguće. Želeo bih najiskrenije da čestitam igračima i stručnom štabu, kao i svima koji su bili oko reprezentacije. U životu sve može da se postigne, ako se ima dobar plan, velika želja, poštovanje, ako se puno radi i trenira, stvori dobar ambijent oko tima, što je bitan preduslov za vrhunski rezultat. Posle starta prvenstva, koje nije bilo najpovoljnije po njih, momci su uspeli da se izdignu i prevaziđu sve prepreke i postignu istorijski uspeh, koji će pomoći dolazećim generacijama – rekao je Bora Milutinović.

Na reči legendarnog trenera se nadovezao i strateg Partizana Zoran Milinković.

– Neverovatan uspeh i predivna stvar za naš fudbal. Od srca čestitam selektoru, stručnom štabu i fudbalerima, koji su napravili nešto o čemu će se godinama pričati, što će mnogo godina živeti… Pokazali su da su naš ponos, a svi mi ovde smo to emotivno doživeli i preživeli. Šta reći, osim ‘bravo za šampione sveta! – istakao je Milinković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter