0
Odbojka

SVETSKA LIGA: Nova pobeda protiv Australije

Objavljeno: 20.06.15 u 21:37

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je i drugi put selekciju Australije tokom četvrtog vikenda Svetske lige, ovog puta u beogradskom Pioniru sa 3:0, po setovima 25:23, 25:20, 25:20, posle 85 minuta igre.


Ekipa Nikole Grbića ponovo je opravdala ulogu favorita u duelu sa nezgodnom ekipom Australije koja nam je bila direktan rival u borbi za plasman na završni turnir.

„Orlovi“ su osvojili više poena iz napada (47/38), timovi su imali isti broj grešaka (17/17) i blokova (7/7), dok je Srbija imala bviše as udaraca (4/1)

Ovim trijumfom Srbija je došla do skora 4/4 odnosno ima 12 bodova u odnosu na Australije koja je ostala na samo tri osvojena poena, pa praktično ima samo još teoretske šanse da stigne i prestigne naš državni tim.

Posle nepotpunog 6. kola vodeći na tabeli je Brazil sa 15 bodova, a Italija ima dva poena manje.

Sledećeg vikenda odnosno u petak i nedelju Srbija će u Novom Sadu i Beogradu ugostiti Italiju, koju je pre dva vikenda jednom savladala na Apeninskom poluostvru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter