9
Domaći fudbal

FOTO: fifa.com

SRBIJA U TRANSU, STOJANOVIĆ NA RUBU INFARKTA: Poznati komentator u svom stilu slavio pobedonosni gol (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.15 u 10:02

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Brazil sa 2:1 u finalu Mundijalita!

Naši „Olrići“ postali su „Kondori„, velike zverke, a ekonomski siromašnoj Srbiji doneli su najveće bogatstvo u istoriji fudbala.

Poznati TV reorter RTS,  Aleksandar Stanojević, u svom stilu je propratio uspeh naše selelcije…

 

(yotube: RTS Sajt – Zvanični kanal)

0
0

9 Komentara

  1. ajde majmune jedan zatucani nema ovde partizan,zvezda ovo je reprezentacija picka ti materina glupa..
    Inace navijam za partizan

    0
    0
    Odgovori
  2. BRAVOOO JUNACI !!! Eto sta se moze kad se srbi sloze !! Crknite dusmani i prisetite se sta je turski sultan u doba najsigurnije okupacije: „ne daj Boze da se srbi sloze, a ako se sloze pomozi nam Boze’……tesko onome kad se srbi sloze i ujedine, kad im krvca provri i razbukti se patriotizam…

    Ne radi se mnogo ovde ni o taktici – iako smo najsuperiornija mlada reprezentacija na svetu u tom smilu….ne radi se ni o tehnici ni o znanju jer bez srca, jedinstva, sloge, silne mentalne snage nema pobednika nema sampiona pogotovo ne sampiona sveta !! To je ono sto razdvaja sampione od odlicnih ekipa.

    Hvala vam momci za radost koju ste doneli ovom narodu i sto ste u ova teska vremena za srbe dorpineli da se bar malo probudi patriotizma i osecaj pripadnosti da se ne osecamo kao repa bez korena.

    Ne dajte da vas razjedine i da vam razne kurve i menadzeri iz srca iscupaju tu patriotsku snagu koju imate, nemojte da zaboravite na ovo kad budete u A selekciji…..drz te se !!

    0
    0
    Odgovori
    • A izvini, zasto se osecas kao „repa bez korena“? To je tvoj licni problem, meni nije trebala ova titula da bi osecao pripadnosti i da se ne bi osecao kao „repa bez korena“…ni jedan Srbin nije niti moze da bude „repa bez korena“.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ajde bre nemoj da lupas ovde sada o tome ko za koji klub igra i navija.Ovo je reprezentacija,ovde nema delija i grobara,ovde nema podela,ovde su svi ko jedan i svi slavimo podjednako! BOG CUVA SRBE!

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo care i ja sam grobar ali nemogu da verujem da neko sad lupa o grobarima,delijama,Vučiću,Toletu……SRBIJA BREEEEE!!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. GROBARizacija Srpskog fudbala je uspesno krunisana titulom SAMPIONA SVETA na celu saveza sa TOLETOM KARADZICEM !!! PARTIZAN SAMPION=SRBIJA SAMPION !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! CRNO-BELI SVET !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter