9
Košarka

FOTO: STARSPORT

SHVATIO DA JE POGREŠIO: Dženkins se izvinio Mačvanu

Objavljeno: 20.06.15 u 20:57

Na velikom slavlju zbog osvajanja titule državnog prvaka održanom na Malom Kalemegdanu pojedini košarkaši Crvene zvezde se nisu najbolje poneli prema rivalu odnosno Čarls Dženkins je u jednom trenutku zapevao pogrdnu navijačku pesmu na račun Milana Mačvana.

Ne želimo da opravdavamo Amerikanca koji nije smeo sebi to da dozvoli, ali na snimku se vidi da ga pojedinci instruišu šta da skandira, a kako on i dalje ne razume najbolje srpski jezik poslušao ih je.

Svestan svoje greške u izhjavi za Večernje novosti Zvezdin Amerikanac je uputio izvinjenje krilnom centru Partizana.

– Poneo me je momenat slavlja… Nije trebalo to da kažem, poneo sam se neprofesionalno. Izvinjavam se Mačvanu, poručio je Dženkins.

Tokom dana Zvezdin Amerikanac se oglasio i putem društvenih mreža praktično se opraštajući od navijača, a šta je tačno napisao pogledajte ovde.

0
0

9 Komentara

  1. Crnčugi dati bananu i u zoo pravac, Kalinić da vrati fioku u „kredenac“ i mirna Bačka. A šta tek reći o lepom Bobiju?

    0
    0
    Odgovori
      • A ti da se „izvineš“ i učiteljici i nastavnici ako si ih imao, pa ponovo u „čkolu“…

        0
        0
        Odgovori
    • Da mi je da vidim tvoju sliku, ti mora da si mnogo lep i uspesan kada toliko mrzis protivnike cak i kada uspe tvoj tim da ih pobedi. Ja razumem frustraciju i da je nabijanje kompleksa trajalo kao jedno punoletstvo, ali gledajte svoja posla bar kada nas dobijete jednom u dve decenije i slavite bez Macvana, jer decko je samo sportista koji nikoga nije uvredio. Bili panteri ili cigani, vi bz nas nemozete ni da slavite.

      0
      0
      Odgovori
      • Pa toliko dugo,pomenuo si čitavo punoletstvo smo prisutni u njihovim glavama i životima,čitavo punoletstvo iživljavanja i ponižavanja na terenu,u sportskom smislu,more sledećih sezona,more trenera,čak i po nekoliko za sezonu…
        Sve je to ostavilo dubok i neizbrisiv trag ta vjek i vjekova i za AMIN.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter