0
Fudbal

FOTO: fifa.com

SELEKTOR BRAZILA PRIZNAJE: Srbija nas je nadmašila u onom najvažnijem

Objavljeno: 20.06.15 u 14:55

Selektor omladinske reprezentacije Brazila Rožerio Mikali rekao je da je razočaran zbog poraza od Srbije (2:1) u finalu Svetskog prvenstva na Novom Zelandu.

– Teško je odmah oceniti kako smo izgubili ovaj meč. Bili smo bolji u mnogim segmentima igre, ali Srbija nas je nadmašila u onom najvažnijem – postizanju golova. Moramo da im čestitamo na pobedi, jer se radi o veoma dobrom timu. Može se videti da su duže vreme na okupu – rekao je Mikali za sajt FIFA.

On je dodao da je ponosan na njegove igrače zbog partija koje su pružili na šampionatu.

– Veoma smo razočarani jer smo ostali bez trofeja, ali napuštamo ovo prvenstvo u dobrom raspoloženju, zbog načina na koji smo igrali. Ovi fudbaleri tek počinju svoje karijere, nadam se i verujem da će napraviti velike stvari za Brazil u budućnosti – rekao je Mikali.

Srbija je u finalu savladala Brazil posle produžetaka sa 2:1 i ostvarila najveći uspeh u istoriji srpskog fudbala. 

Pogledajte kako je titulu proslavio Vukašin Jovanović, a potom i kako se obukao u svlačionici. Slavlje počelo uveliko i u Banjaluci, dok simpatične i istovremeno provokativne poruke stižu iz Albanije

Titulu prvaka sveta Srbije pozdravio je i Zvezdin Mbođ, dok se javnosti ispovedio i Danilo Pantić, Orlić iz Partizana, a poruku za Orliće imao je i Novak Đoković.

 Ukoliko želite da glasate za našeg Andriju Živkovića za gol turnira, uradite to OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter