12
Domaći fudbal

FOTO: fifa.com

PRVO SUZE RADOSNICE: A onda šajkača s kokardom na glavi, slavi Vukašin, pravi Srbin! (FOTO)

Objavljeno: 20.06.15 u 11:44

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije domogla se titule na U20 Svetskom prvenstvu u Novom Zelandu.

Čestitke uveliko stižu. Videli smo suze igrača, čuli komentar kolegeAleksanra Stojanović.

I nakon suza, stiže i ono pravo: neopisiva radost. A kako i da se opiše? Srbija je danas prvak sveta. 

Neće se to dešavati svakog dana. Izabranici Veljka Paunovića upisali su se zlatnim slovima u istoriju srpskog sporta postigavši sigurno najveći uspeh od samostalnosti, verovatno i najveći uspeh ikada.

Svestan toga je i Vukašin Jovanović, dete Srbije, šljive i Šumadije. I zato tako i slavi. Jer ova titula, to je nešto što će obeležiti živote ne samo ovim mocima, već živote svih nas…

Slavi Srbijo!

 

0
0

12 Komentara

  1. И те како смо поносни што је наш орлић у како кажете „четничком“ маниру прославио своју титулу! Можете само да нам завидите!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da je to sa subarom i kokardom proslavio bilo bi i meni krivo. Ovako, momak stavio dio nacionalne nosnje na glavu i slikao se, pa sta. Nece bijelu vatetpolo kapicu na glavu staviti majku mu. Srbi cestitke od mene, jutarnju kavu ste mi uljepsali. Vas kroasan 😉

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovo je znak koji danas nose pripadnici Vojske Srbije na svojim kapama i verovatno je od nekoga uzeo ko radi u VS. Vredjanje, psovanje, prozivanje i sve što je karakteristično samo za nas Srbe moramo danas zaboraviti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sajkaca sa kokardom je kapa koju su nosili vojnici kraljevine Srbije, tako da manite se ovih nacionalistickih prozivki.

    0
    0
    Odgovori
  4. @Ano
    ta kokarda je sa sadasnjeg grba vojske srbije, koji nose svi pripadnici VS samo sa razlicitim vencima od lisca i dve sablje, u zavisnosti od cina…

    0
    0
    Odgovori
  5. Pu sram vas bilo, čime se vi ponosite! Pa u istoj toj Srbiji žive i oni koji su doživjeli pokolje od onih koji su nosili ove šajkače sa kokardama! Taman pokušaš da se raduješ ali te neko kao što ste vi vrati u realnost!

    0
    0
    Odgovori
    • Па ти си ИДИОТ кога мајка не рађа!!!
      100ко једна безрепа, а шта ћемо са оним милионима Срба који су клани и убијани од петокраке?
      Шајкача је говедо једно српска национална капа!
      Марш бре у три лепе мамицу ти ону издајничку!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter