0
Fudbal

FOTO: fifa.com

POTVRĐENO: Zakazan termin za doček zlatnih Orlića

Objavljeno: 20.06.15 u 14:28

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević čestitao je omladinskoj reprezentaciji Srbije titulu prvaka sveta osvojenu na Novom Zelandu.

– U ime Beograđana i u svoje lično ime, svetskim šampionima i novim herojima Srbije čestitam na veličanstvenoj pobedi. Sjajna igra koju ste pokazali tokom čitavom turnira, mentalna i fizička snaga celog tima protiv velikog Brazila, fascinirala je celu naciju i ljubitelje fudbala širom sveta. Vaš uspeh je jedan od najvećih ako ne i najveći uspeh srpskog fudbala u istoriji – poručio je Nikodijević.

On je pozvao sve Beograđane i ljubitelje sporta da u ponedeljak u 20 sati, ispred Skupštine grada Beograda na šampionskom balkonu, dočekaju svetske prvake u fudbalu.

– Beogradani i čitava Srbija pratili su s velikim uzbuđenjem vašu borbu za šampionsku titulu. Verovali smo u vas i u vašu neverovatnu energiju i želju za pobedom. Doneli ste nam neizmernu radost i ponos, vi ste novi heroji nacije, vi ste ponos Srbije. S velikim nestrpljenjem i iščekivanjem, želimo da vas pozdravimo u Beogradu kao najveće šampione. Vi ste naša nada i uzor za nove genercije, vi ste budućnost fudbala u Srbiji – navodi se u čestitki predsednika Skupštine grada.

Fudbaleri Srbije do 20 godina osvojiti su titulu prvaka sveta, pošto su u finalu pobedili Brazil sa 2:1 posle produžetaka. 

Pogledajte kako je titulu proslavio Vukašin Jovanović, a potom i kako se obukao u svlačionici. Slavlje počelo uveliko i u Banjaluci, dok simpatične i istovremeno provokativne poruke stižu iz Albanije

Titulu prvaka sveta Srbije pozdravio je i Zvezdin Mbođ, dok se javnosti ispovedio i Danilo Pantić, Orlić iz Partizana, a poruku za Orliće imao je i Novak Đoković.

 Ukoliko želite da glasate za našeg Andriju Živkovića za gol turnira, uradite to OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter