4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE ILI NE: Zvezda u Španiji našla zamenu za Marjanovića?

Objavljeno: 20.06.15 u 19:00

Crvena zvezda je zavesu na sezonu 2014/2015 spustila osvajanjem titule prvaka posle 17 godina. Igrači su otišli na zasluženi odmor, a u medijima se već spekuliše o tome ko će napustiti tima, a ko doći na Mali Kalemegdan.

Najtraženiji igrač šampiona ABA lige i prvenstva Srbije je gorostas Boban Marjanović. Spekuliše se da bi centar crveno-belih karijeru mogao da nastavi u Barseloni, Olimpoijakosu, Realu i Hjustonu. Zbog toga u upravi kluba sa Malog Kalemegdana razmišljaju o mogučoj zameni. Kako prenose pojedini košarkaški forumi prvi pik za dolazak u Crvenu zvezdu je Vladimir Golubović član Unikahe. Njemu sa ekipom iz Malage ističe ugovor za nekoliko dana, te bi ga crveno-beli mogli dovesti bez obeštećenja.

Golubović je ove sezone u Evroligi odigrao 24 utakmice i prosečno je beležio 5,9 poena i hvatao 4,9 lopti. U karijeri je igrao za Vojvodinu, Olimpiju, Laboral, Banvit, Azovmaš, Dubai, Saragosu i Ankaru.

Takođe, spekuliše se da bi crveno-beli mogli da postignu dogovor i sa srpski reprezentativcem iz NBA lige Ognjenom Kuzmićem.

0
0

4 Komentara

  1. Kakav bre Golubovic? Nije on za EL sto se i vidi po statistici. Bolje je naci nekog jakog i cvrstog a pomalo i atraktivnog centra poput Cirbesa pa i boljeg.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma kakav crni Golubović…
    NE TREBA NAM POJAČANJE ZA SRPSKU LIGU NEGO ZA EL!

    Što se tiče Kuzmića, bilo bi odlično da potpišemo njega
    .

    0
    0
    Odgovori
  3. Golubovicc bi bio dobro resenje,naravno nemozemo ocekivati da dominira kao Bobi ali je iskusan i mislim da sa Cirbesom u slucaju da naravno ostane bili bi dobar tandem.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter