0
Domaći fudbal

Foto: FSS

PAUNOVIĆ OTKRIO TAKTIKU: Pogledajte kako je selektor Srbije nazvao linije u svom timu! (FOTO)

Objavljeno: 20.06.15 u 15:47

Ceo svet se divi ‘orlićima’. Srbija je prvi put od svog osamostaljenja šampion planete u fudbalu. Najveće zasluge što je srpski naroda danas najsrećniji na zemaljskoj kugli nose naši mladi fudbaleri, stručni štab i posebno selektor Veljko Paunović, koji je od prvog dana kada je preuzeo ovu generaciju verovao samo u jedno – USPEH!

Posle osvajanja najsvetlijeg odličija šef stručnog štaba „orlića“ rešio je da javnosti otkrije taktiku pred meč sa Brazilom. Na svom Instagramu okačio je sliku table na kojoj je ucrtano kako bi naš tim trebalo da igra. Posebno je zanimljivo kako je Veljko Paunović nazvao linije u srpskom timu. Odbranu je „prekrstio“ u budnost, sredinu terena u čvrtsinu, a napad u odlučnost. Izostavio je samo golmana, a mi bi smo za najboljeg čuvara mreže na svetu rekli – sigurnost.

FOTO: Instagram/Veljko Paunovic
FOTO: Instagram/Veljko Paunovic

Pogledajte kako je titulu proslavio Vukašin Jovanović, a potom i kako se obukao u svlačionici. Slavlje počelo uveliko i u Banjaluci, dok simpatične i istovremeno provokativne poruke stižu iz Albanije

Titulu prvaka sveta Srbije pozdravio je i Zvezdin Mbođ, dok se javnosti ispovedio i Danilo Pantić, Orlić iz Partizana, a poruku za Orliće imao je i Novak Đoković.

 Ukoliko želite da glasate za našeg Andriju Živkovića za gol turnira, uradite to OVDE.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter