0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PAUNOVIĆ: Nema stajanja, želimo u vrh i kao seniori!

Objavljeno: 20.06.15 u 12:07

Selektor reprezentacije Srbije do 20 godina Veljko Paunović veruje da će njegovi igrači napraviti velike karijere i da će ovaj uspeh nastaviti i u A selekciji. 

– Nema stajanja, idemo na vrh i u seniorskoj konkurenciji poručio je sa Novog Zelanda selektor svetskih šampiona Veljko Paunović, koji je ovo zlato posvetio pokojnom ocu Blagoju.

– Mogu da dođu na vrh sveta u narednim godinama. Mogu da vam kažem da u ovoj generaciji ima mnogo dobrih igrača i da će u narednih deset godina oni igrati u najboljim utakmicama na svetu. Ovo je trenutak kada ova generacija treba da odraste, da kaže ’zbogom’ fudbalu u mlađim kategorijama, a uradila je to na najbolji mogući način. Ovo je tek početak – poručio je Veljko Paunović.  

Pogledajte kako je titulu proslavio Vukašin Jovanović, a potom i kako se obukao u svlačionici. Slavlje počelo uveliko i u Banjaluci, dok simpatične i istovremeno provokativne poruke stižu iz Albanije

Titulu prvaka sveta Srbije pozdravio je i Zvezdin Mbođ, dok se javnosti ispovedio i Danilo Pantić, Orlić iz Partizana. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter