1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUNDIJALITO: Rajković najbolji mladi golman sveta!

Objavljeno: 20.06.15 u 09:58

Fudbalska reprezentacija Srbije do 20 godina popela se na krov sveta. ‘Orlići’ su savladali Brazil u finalu sa 2:1 i pokorili su planetu. Zasluge za naveći uspeh srpskog fudbala nose svi igrači i članovi stručnog štaba, a FIFA je dva ‘orlića’ izabrala za najbolje.

Kapiten Srbije i „hobotnica“ na golu Predrag Rajković izabran je za najboljeg golmana turnira. Čuvar mreže Crvene zvezde je na sedam utakmica primio svega četiri gola, branio je fenomenalno i dao je potpunu sigurnost zadnjoj liniji našeg tima. Posle laskavog priznanja najboljeg mladog čuvara mreže u Evropi, sada je najbolji i na svetu.

Za trećeg najboljeg fudbalera sveta izabran je Sergej Milinković-Savić. Šteta, mogao je bivši vezista Vojvodine da bude i MVP Svetskog prvenstva, ali se FIFA odlučila za krilnog napadača Malija Adamu Traorea. Drugi fudbaler sveta je Brazilac Danilo.

HotSport čestita reprezentaciji Srbije na osvojenoj zlatnoj medalji, kao i Predragu Rajkoviću i Sergeju Milinkoviću-Saviću na laskavim priznanjima za najbolje igrače sveta za igrače do 20 godina.

0
0

1 Komentara

  1. Najbolji je bio i kad je hteo da bude heroj izvodeci penal i usr’o se . Najbolji su ovi koji su dali sve te golove koji se racunaju u konacnom skoru, Rajkovic je tek na petom mestu po zasluzi. Svi su ispred njega!!! Sramota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter