0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MARINA MALJKOVIĆ: Dovoljno je da se samo minut uspavaš protiv ekipe kao što je Španija

Objavljeno: 20.06.15 u 23:30

Selektorka Marina Maljković smatra da se njen tim dobro nosio sa prvakom Evrope i da se broj grešaka u odnosu na prethodni duel sa Slovačkom znatno smanjio u dvoboju sa Španijom.

– Mislim da smo se dobro držale, šteta što se ovako završilo. Veći deo utakmice smo bile u egalu sa prvakom Evrope i kada se za manje od minut uspavaš protiv ovakve ekipe, one su opasne i imaju preko potrebno iskustvo da prelome utakmicu u svoju korist. Generalno lepa košarka, lepa predstava, pametna igra većim delom utakmice, ali ipak, greške o kojima sam pričala i koje su nedopustive su ti poklon poeni. Mi smo ih danas smanjili ali to nije bilo dovoljno. Protiv Slovačke ih je bilo preko 20, danas je bilo dosta manje, ali ispred nas je bila jedna kvalitetna ekipa kao što je Španija, kazala je Maljkovićeva.

Nije bilo potrbno postavljati pitanja, nastavila je u istom tonu.

– Razlika na kraju možda i nije realna, a stigla je pod nervozom, zbog prevelikog broja grešaka. U ovom momentu su bolji tim, ali malo je falilo. Treba da budemo realni, njima praktično ceo tim igra Evroligu, ceo tim Španije je u ozbiljnim evroligaškim klubovima. Kod nas su to Sonja Petrović i Jelena Milovanović. Mislim da smo večeras mogle da dobijemo, ali verujem da ćemo u nekom momentu u bliskoj budućnosti biti u mogućnosti da ih savladamo, rekla je Maljkovićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter