1
Fudbal

FOTO: Instagram: Predrag Rajković

KAPITEN RAJKOVIĆ: Nismo ni svesni šta nas čeka u Beogradu!

Objavljeno: 20.06.15 u 15:37

Najbolji golman Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Predrag Rajković istakao je da očekuje veliki doček u Srbiji.  

– Iskreno verovao sam od samog starta. Znao sam da možemo da uradimo nešto sjajno ovde na Novom Zelandu, i to nisam shvatio tek tako u ove četiri nedelje. Ne, bio sam ubeđen od prvog trenutka i nisam sumnjao – istakao je Rajković.

Na pitanje novinara kakva je atmosfera u svlačionici izjavio je da je trenutno sjaja, ali da „Orlići“ čekaju da se vrate u Beograd da započne pravo slavlje.

– Kao što možete da zamislite prava je žurka ovde. Sada ćemo se malo smiriti, ali će prava proslava biti tek u Beogradu. Ova titula toliko znači našoj domovini i moram da priznam da još nismo svesni da smo svetski šampioni. Ne znamo šta da očekujemo kad se vratimo kući, ali svakako nešto veliko – izjavio je naš kapiten i dodao da je ključ uspeha u zajedništvu ovog tima.

– Jednostavno je, ceo tim diše istim plućima, to je bio naš moto od samog starta i tako smo se ponašali – kazao je Rajković. 

Pogledajte kako je titulu proslavio Vukašin Jovanović, a potom i kako se obukao u svlačionici. Slavlje počelo uveliko i u Banjaluci, dok simpatične i istovremeno provokativne poruke stižu iz Albanije

Titulu prvaka sveta Srbije pozdravio je i Zvezdin Mbođ, dok se javnosti ispovedio i Danilo Pantić, Orlić iz Partizana, a poruku za Orliće imao je i Novak Đoković.

 Ukoliko želite da glasate za našeg Andriju Živkovića za gol turnira, uradite to OVDE.

0
0

1 Komentara

  1. i terzic hoce da ga proda !!!!!!! necemo NEMANJA MAKSIMOVIC SAM VRATI ILI KATAI SAM OTKUPI UGOVOR i vrati srnic i luka jovic !!! UPRVA NAPOLJE NAVIJACI SU REKLI SVOJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter