1
Fudbal

EVRO U21: ‘Orlići’ progutali ‘knedlu’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.15 u 19:58

Mlada reprezentacija Srbije doživela je katastrofu u drugom kolu A grupe na Evropskom prvenstvu, pošto je poražena od domaćina Češke 4:0 (2:0).

Slavlje Paunovićevih „orlića“ pkvarili su nam Dodićevi. Mlada reprezentacija Češke demolirala je Srbiju na stadionu Letna u Pragu 4:0. Da ne doživimo veću bruku spasio nas je golman Marko Dmitrović koji je skinuo minimum četriri zicera „knedličkama“.

Od prvog minuta se videlo da će Srbija teško izaći na kraj sa upornim Česima. Već u osmom minutu Hibs je uposlio na petercu Klimenta koji je loptu zakucao u mrežu. Mogla je Češka brzo do još dva pogotka, ali je Dmitrović fenomenalno reagovao u situacijama jedan na jedan. Ipak, bivši golman Crvene zvezde bio je nemoćan u 21. minutu kada je Kliment po drugi put zatresao mrežu. Česi su na poluvreme otišli sa velikih 2:0.

U nastavku Srbija je zaigrala nešto bolje, ali je i to bilo kratkog daha. U 56. minutu Barbec je uposlio Klimenta, a ovaj postigao svoj het-trik za vođstvo 3:0. Tačku na „j“ samo tri minuta kasnije stavio je Fridek sjajnim volejom za konačnih 4:0.

Srbija ovim porazom nije izgubila sve šanse za prolaz u polufinale EP, ali će joj za to biti potrebna ubedljiva pobeda protiv Dankse u utorak. Ako četa Mladena Dodića odigra utakmicu kao protiv Nemačke nade ima, a ako odigramo kao danas brzo ćemo spakovati kofere i vratiti se za Beograd.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter