3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DODIĆ: Jurili smo prostor

Objavljeno: 20.06.15 u 22:15

Ubedljiv poraz od 4:0 od Češke u meču 2. kola Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine nije ono što najviše zabrinjava posle te utakmice, već je to katastrofalna igra i bezvoljnost kod naših igrača.

Šta se tačno desilo danas u Pragu pokušao je da objasni selektor Mladen Dodić.

– Pokazali smo različita lica. Protiv silno motivisanog domaćina, nažalost, nismo uspeli da odgovorimo na agresiju. Posle rano primljenog gola jurili smo prostor. Češka je u egzibicionoj igri zasluženo pobedila. Potrošili smo pravo na loš dan. Činjenica je da bolje igramo protiv favorita. Sada više ne zavisi od nas, ali šansa da se plasiramo u drugi krug još postoji. Nemam pravi odgovor zašto je tim bio bezvoljan. Domaćin je više želeo pobedu. Jednostavno, nismo bili kolektiv, prenosi Žurnal Dodićeve reči.

Nova opravdanja su se jednostavno ređala u nizu.

– Očekivali smo da domaćin napadne u prvih 15 minuta, ali moji fudbaleri su podlegli pritisku. Kliment je bio nezaustavljiv, završio je srpski selektor svoje izlaganje.

Podsećamo da su „orlići“ na startu šampionata odigrali nerešeno (1:1) sa Nemcima, a pored toga su i bili ako ne bolji onda u najmanju ruku ravnopravan rival. Taj meč je bio reper ovdašnjoj javnosti da očekivanja porastu, ali „knedličke“ su nas danas spustile na zemlju.

0
0

3 Komentara

  1. Dodicu !!!! ti si trebao sa svojim repezentativcima da juris loptu a ne prazan PROSTOR???? mani se ti tih svojih grobara iz reprezentacije i pozovi igrace iz Ofk-e,Cukarickog,Rada i Vojvodine rezultat ce doci ,,ako nevjerujes pitaj Paunovica koji je svetski prvak sa reprezentacijom do 20 g !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Moj Dodicu nisi ti dorastao ovom poslu pesic srnic pantic kao da nisu ni igrali ovaj pantic je katastrofa pesic nema mjesta ni na klupi srnic izgubljen totalno bez 3 igrace se ne igra.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter