0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKARIČKI: ‘Orlići’, bravo, ponosni smo na vas!

Objavljeno: 20.06.15 u 16:00

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević izjavio je da je uspeh olmadinske reprezentacije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu dokaz da Srbija spada među zemlje sa najvećim fudbalskim potencijalom u Evropi i svetu.

– Najmanje što možemo da kažemo svi zajedno u ovom trenutku jeste „bravo, svaka čast, ponosni smo“ za sve što ste uradili na svetskom šampionatu. Vreme će tek pokazati koliko je to značajan rezultat za naš fudbal, ali je tu i velika odgovornost svih nas da tu sjajnu generaciju omladinaca na odgovarajući način usmerimo dalje u karijeri – rekao je Matijašević za klupski sajt.

On je čestitao svima, a posebno tandemu Čukaričkog na Novom Zelandu, napadaču Staniši Mandiću i treneru Nikoli Leposaviću, koji takođe nose zasluge za ovaj uspeh.

– Čestitao bih svima, od čelnika saveza, preko stručnog štaba do igrača koji su u svakoj utakmici ginuli na terenu i pokazali da imaju veliko srce, jaku psihu i pobedničku volju. Moram da istaknem da je veliko zadovoljstvo što je u nacionalom timu momak iz našeg kluba, Staniša Mandić, ali ne bih da zaboravim ni trenera Nikolu Leposavića. Oni su još jedna potvrda da se u Čukaričkom radi profesionalno i na najvišem nivou – poručio je Matijašević.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter