5
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MORALAN ČOVEK: Govori sve najgore o srpskom fudbalu, a u Grčkoj se bavio nečasnim radnjama

Objavljeno: 19.06.15 u 08:26

Grčki fudbal potresa veliki skandal oko nameštanja utakmica, a u nečasne radnje umešan je i bivši trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto.

Naime, Portugalcu se stavlja na teret da je kao strateg Atromitosa namestio poraz svog tima od Olimpijakosa na Karaiskakiju 2:0. U međuvremenu je Sa Pinto napustio Grčku, ali će morati da se vrati na Egej i da iskaz.

Podsetimo, grčka policija je uz pomoć UEFA otkrila nameštanje utakmica u Superligi Grčke, a glavni optuženi je vlasnik šampiona Olimpijakosa Evangelos Marinakis. Zbog toga su Panatinaikos i PAOK od UEFA tražile oduzimanje titule timu iz Pireja, kao i pravo učešća u Ligi šampiona za sledeću sezonu.

Portugalac Rikardo Sa Pinto bio je trener Crvene zvezde pre dve sezone, a klub je napustio u ne baš mirnom tonu. Posle toga je pričao sve najgore o našem fudbalu, a spekuliše se da je on lično posavetovao defanzivca Brandaa da ne dolazi u Partizan.

0
0

5 Komentara

  1. bgcaffe pogledaj sastave timova tih godina i onda pojedi ********. Gulili smo vas kao mongolske kamenjarke, sto niste pobedjivali vojvodinu, spartak, javor i ostale ako ste bili dobri?? Ne budi ciganin, navijaj za pravi klub. Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je ZVEZDA namestala verovatno bi te godine bila i prva, ali nije, vec je to radio nk partizan kao i prethodnih 8 sezona uz pomoc karadžića i sudija ! Drugo, Mateus je sve objasnio, ali UEFA nece da ih dira jer ih stie ćurkovic i karadžić, jer su i sami umešani u to !

    0
    0
    Odgovori
  3. A inace o nasem fudbalu treba samo lepo da se prica, skroz je dobar i za pohvalu… Ma dajete bre, pa nece sigurno nekome da preporucuje da dodje u ovu rupu od lige i gde para videti nece

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter