10
The Best Of

FOTO: FSS

LEPA PODRŠKA: Koja srpska lepotica je poslala poruku Predragu Rajkoviću? (FOTO)

Objavljeno: 19.06.15 u 10:05

Srpski ‘orlići’ u subotu rano ujutu od sedam časova na Novom Zelandu igraju finale Svetskog prvenstva protiv Brazila, a podrška im stiže sa svih meridijana.

FOTO: Stanija Dobrojević/Facebook
FOTO: Stanija Dobrojević/Facebook

Ipak, posebnu poruku dobio je kapiten reprezentacije Srbije Predrag Rajković, kome je sreću poželela jedna od najlepših srpkinja. Reč je o starleti Staniji Dobrojević koja se nalazi na Karibima. Evo šta je ona odgovorila na pitanje da li bi se skinula ako bi Srbija postala šampion sveta.

– Svakako bih se slikala sa zastavom Srbije, ali gola ne. Međutim, svim srcem sam uz naše momke, a pogotovo uz Rajkovića koji brani kao zmaj – rekla je Stanija, a prenele 24 sata.

FOTO: Stanija Dobrojević/Facebook
FOTO: Stanija Dobrojević/Facebook

Stanija i Rajković se znaju skoro dve godine, a upoznali su se na proslavi lista Sport povodom „Izbora za sportistu godine“.

0
0

10 Komentara

  1. doticna ćurka samo trazi nacina da bude u centru paznje,ako je ona najljepsa Srpkinja onda se trebate svi zabrinuti-
    ne moj da se slikas ti sa zastavom Srbije posto te Srbija ne zasluzuje,drzi se ti americke i tamo i ostani,trujes zrak samo ovamo

    0
    1
    Odgovori
  2. Нисам знао да се Нови сад зове и Кариби, чуо сам српска Атина, ал за ето те Карибе нисам чуо

    0
    0
    Odgovori
  3. jedna od najlepsih srpkinja. hahahahahahahaha bas me nasmejaste… da bi neko bio lep mora da poseduje jos mnogo kvalitetnih osobina osim fizickih.

    0
    0
    Odgovori
  4. Scenario je isti. Kao što je neka Šavija, uz pomoć, krimi društva, izvukla poslednji dinar Bambiju Tošiću, pretećim sms-ovima, tako se i ostale starlete, koje se jedino ovde tako nazivaju, a svugde na planeti su, konkubine, kurtizane, ološi, fukse, prostitutke, služe istim metodoma. Fukaru u zatvor!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Znaci pocelo je !!
    Rajkovicu i ostali…slobodno *eb*te ovo gde god stignete ali NE DAJTE da to utice na vase karijere i vase principe !! Jeste tesko ali nije nemoguce samo odvojte privatan zivot od prefesionalnog i donecete jos vise radosti ovom jadnom narodu,…..drz te se !!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter