8
Košarka

FOTO: STARSPORT

KO IDE, KO OSTAJE? UO KK Partizan danas održao sastanak

Objavljeno: 19.06.15 u 22:11

Nakon što je sezona i zvanično završena sinoćnjom trećom utakmicom plej-ofa Košarkaške lige Srbije, danas je u prostorijama kluba u Humskoj održan sastanak Upravnog odbora na kojem se razgovaralo o budućnosti.

Posle dvosatnog sastančenja pred novinare je izašao predsednik kluba Predrag Saša Danilović koji nije želeo da otkriva mnogo jer prema njegovim rečima ništa važno se i nije desilo.

– Nemam šta da vam kažem. Podvukli smo crtu i napravili presek stanja u klubu. Ništa više od toga, objasnio je Danilović, a njegove reči prenosi Žurnal.

Ono što je već sada jasno je da su ugovori istekli Saši Pavloviću, Milanu Mačvanu i Draganu Milosavljeviću i da će najverovatnije sva trojica naredne sezone imati druge brige odnosno osim Pavlovića koji će ili „okačiti patike o klin“ ili ukoliko je bude ponovo prihvatiti ponudu Partizana da odloži penziju, čemu se navijači crno-belih nadaju.

Veliko je pitanje šta će biti i sa Nikolom MIlutinovim pogotovo ukoliko bude „podignut“ u prvoj rundi NBA drafta pošto je poznato da u najjačoj ligi postoji izraženi deficit klasičnih „petica“, potom tu je i Milenko Tepić čija budućnost je neizvesna, kao i Bože Đumića koji je imao ugovor do kraja sezone sa opcijom da bude produžen ukoliko klub bude zadovoljan.

Što se tiče mlađih igrača Marinkovića, Daloa, Glišića, Kuzeloglua, Andrića, oni su pod ugovorima sa klubom, ali sa svima njima će biti održani sastanci kako bi im se predočila situacija i verovatno će im biti revidirani ugovori, naravno ukoliko se oni slože sa tim. Edo Murić ima trogodišnji ugovor, ali za njega već postoji interesovanje pojedinih, pre svega italijanskih klubova.

U svakom slučaju navijači Partizana će sa velikom zebnjom pratiti dešavanja u letnjem prelaznom roku pošto je jasno da klub nema novca za kvalitetna pojačanja i da će morati da se osloni na snage iz svoje košarkaške škole koja je uvek izbacivala odlične košarkaše.

Postavlja se i pitanje dalje sudbine trenera Vujoševića kada se radi o vođenjui tima, odnosno ukoliko dođe do promena u Upravnom odboru kluba kao što mnogi sumnjaju crnogorski stručnjak bi mogao da se nađe na izlaznim vratima. Da li će se navijači složiti sa tim ostaje nam da vidimo.

Kojim putem bi Partizan trebalo da krene?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Predrag Saša Danilović pojavio se u današnjoj epizodi popularne serije „Državni posao“, ako niste gledali pogledajte ovde šta je rekao o zakucavanju preko Sabonisa i da li je smeo da ga pogleda posle toga.

0
0

8 Komentara

  1. Koliko god je odlican trener vujosevic i u vezi kritike ljudi na vlasti(90%je u pravu)cudno se ponasa i pored velikog znanja nije vodio dobro tim.Posto sam bio vrhunski sportista mislim da se malo razumem u kosarku.Zameram mu cestu subjektivnost prema igracima.najbolji primerje ako realno analiziramo Tepica i Dala.Ja sam star 60 god.i garantujem da sam brzi od tepica od10m do sto m,to stvarno verujem pa cak i sut mogu da pogodim kao on(ko da baca kuglu)da negovorim njegove ideje i uposljavanje igraca je katastrofalno.Zamislite kako bi igrao dalo da ga dule nije ubio izmenama posle par sekundi sa vecim popverenjem isamopouzdanjem tobi bio strasan igrac.ja se pitam dali je dule psihicki jos sposoban za trenera ili da vodi nekog mladjeg i da mu pomaze(savetnik , Dejan Milojevic)

    0
    0
    Odgovori
  2. SAMO PRODAJTE TEPICA.TAJ DECKO SVE UTAKMICE GLAVNE NAS JE PRODAO ON JE SINOC UZ ONA DVA POENA SUDIJA CIRBES BIO GLAVNI IGRAC ZVEZEDE
    ZVEZDI SVE CESTITKE NA PUNOLJETSTVU JER IPAK 17 GOD CEKATI NIJE MALA STVAR
    A SJETITE SE NASEG BLAGA TEPICA
    PROSLA SEZONA CEDEVITA NJEGOVA GRESKA
    BUDUSCNOST PODGORICA
    NJEGOVE GRESKE
    EVROPA MAJMUN ZADNE SECUNDE SA CETRI METRA U NJMACKOJ
    NAJVECE POJACANJE DOODINE IDIOTA KOJI NIGDJE NEMOZE IGRATI JE POSLATI U TRI PM STO DALJE IZ KLUBA

    0
    0
    Odgovori
    • Za Tepica si u pravu 100%, bez obzira na ljudske kvalitete, ON JE JEDNOSTAVNO BIO FMP-ov 6 IGRAC, AV 1, a sudije 7.. .!. XXAAXXAA .!. Bez obzira na sve pokazali smo da smo NEUNISTIVI i NESALOMIVI u ODNOSU NA SVE OKOLNOSTI i NA UGASENU CRVENU ZVEZDU, MI SE NECEMO UGASITI, NIT’ PRODATI SVETI GRB I IME, naprotiv, BICEMO JOS JACI I NAJJACI U NAREDNOM PERIODU, JER STO NAS VISE PRITISKAJU I POKUSAVAJU UNISTITI, MI SVE VECI I JACI OTPOR PRUZAMO !!! STOP CIGANIZACIJI SRBIJE !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! DO KONACNE POBEDE MOJ PARTIZANE !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter