1
Fudbal

FOTO: uefa.com

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ: Donosimo ‘malu Boginju’ pred Skupštinu!

Objavljeno: 19.06.15 u 10:52

Fudbaler Partizana i „motor“ omladinaca Srbije na Mudnijalitu na Novom Zelandu Andrija Živković je poručio da se „orlići“ u domovinu vraćaju sa peharom.

Hitronogo krilo crno-belih je u intervjuu za Žurnal istaklo da je verovao u uspeh reprezentacije na Novom Zelandu.

– Verovao sam u ovakav epilog. Finale sam prognozirao jer sam znao koliko smo kvalitetna reprezentacija u svim segmentima. Imamo dobre igrače i stručni štab. Odlično smo se pripremili i znali smo da možemo da doguramo ovako daleko. Ipak, finale nije kraj – počeo je priču Andrija Živković.

Postoji bojazan da su fudbaleri Srbije iscrpljeni posle tri meča u kojima su igrali produžetke. Ipak, Živković kaže da su saigrači odlično fizički pripremljeni.

– Fizički smo odlično pripremljeni. Imamo uvek dovoljno snage da slomimo protivnika kada je potrebno. Nije lako odigrati tri puta zaredom po 120 minuta, ali sačuvali smo snagu i za finale.

Fudbaler Partizana je rekao i da u Brazilu ne vidi nepremostivu prepreku.

– Za sebe mogu da kažem da će to biti najveći meč u dosadašnjoj karijeri. Stigli smo do završnice, ali niko i ne pomišlja da je to maksimum. Poštujemo Brazilce, pogotovo zbog ubedljive pobede nad Senegalom u polufinalu. I mi smo pokazali mnogo na SP i nema razloga da tako ne bude i u finalu. Dovoljno smo jaki za trijumf i veliko slavlje.

Andrija Živković je građanima Srbije poručio da se pripreme, jer „mala Boginja“ stiže pred Skupštinu.

– Informacija o dočeku je vrlo brzo došla do nas. Jedva čekamo taj trenutak. Biće to nešto najlepše u ovih mesec i više dana koliko smo na Novom Zelandu. Počastvovani smo ogromnim priznanjem, „zapećemo“ da osvojimo titulu i veliki pehar donesemo ljudima ispred Skupštine. Siguran sam da će sve izgledati spektakularno – istakao je Andrija Živković.

0
0

1 Komentara

  1. ZIVEO NAM HILJADU GODINA MADJIONICARU FUDBALSKI– SRBIJA JE UZ TEBE I TVOJE DRUGARE —VI STE VEC SAMPIONI BEZ OBZIRA NA REZULTAT SA BRAZILOM —SRECNO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter