0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINI PRIORITETI: ‘Grof’ otkrio na kojim pozicijama su mu potrebna pojačanja

Objavljeno: 18.06.15 u 22:16

Novi trener Crvene zvezde Miodrag Božović otkrio je koje pozicije bi morao da pokrije u skorijem periodu, kako bi ekipa bila spremna za početak kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crvena zvezda je juče odigrala prvu utakmicu i bila je više nego ubedljiva protiv Sloven Gradeca uz čak 11 postignutih pogodaka. To je veoma obradovalo ‘Grofa’ Božovića, ali nije mogao puno da vidi protiv evidentno slabijeg protivnika.

– Teško je govoriti na osnovu ovakve utakmice, ali svakako je bitno da su igrači ozbiljno igrali iako su i oni sami uvideli da je protivnik slab – rekao je Božović.

Trener Božović podsetio je da bi u narednom periodu igrački kadar morao, ili čak morao, da bude pojačan sa najmanje dva fudbalera.

– Mnogo je teško pronaći kvalitetna pojačanja, pogotovo za uslovno mali novac. Ovde imam mnogo kvalitetnih mladih igrača, bez kurtoazije, prijatno sam iznenađen. Ali za neki ozbiljan rezultat u bilo kojoj ligi trebaju iskusniji igrači koji sa sobom mogu da povuku dvojicu-trojicu mlađih – istakao je Božović.

Otkrio je i na kojim pozicijama mu je najveći prioritet dovođenje igrača.

– Ako izuzmemo tandem koji je stigao (Vladimira Jovovića i Zorana Rendulića), sigurno da nedostaju još dvojica. I to dobra, na pozicijama beka i krila – otkrio je Božović.

Crvena zvezda će u ponedeljak saznati ime prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter