1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIO FERDINAND ODUŠEVLJEN ĐURIČIĆEM: Kakav gol je postigao, sjajan igrač (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 18.06.15 u 09:26

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije podelila je plen na otvaranju Evropskog prvenstva sa Nemačkom odigravši nerešeno 1:1.

Gol za reprezentaciju Srbije postigao je fudbaler Sautemptona, Filip Đuričić, koji je u maniru fudbalskog velemajstora udario slalom igračima nemačke, „kroz suknjicu“ provukavši loptu defanzivcima „Pancira„, a onda u maniru originalnog fudbalskog predatora halnokrvno matirao golmana.

(youtube: FTB.HD.1)

Sve to je sa velikom dozom pažnje ispratio legendarni Rio Ferdinand, bivši stameni defanzivac Mančester junajteda i nekadašnji šampion Evrope.

On je na društvenoj mreži „Tviter“ na svom profilu javno hvalio srpskog asa:

– Đuričić, srpski ofanzivni vezista sa brojem 10 na leđima u utakmici s Nemačkom je postigao fantastičan gol. Magija. Već posle 15 minuta izgleda se videlo da je sjajan igrač – napisao je Rio.

 

 

 

0
0

1 Komentara

  1. „Đuričić Srpski broj 10 je na utakmici sa Nemačkom upravo postigao simpatičan gol! Mega! (Engleski sleng) Za ovih 15 minuta deluje kao dobar igrač.“
    Dakle nema ni „ofanzivni vezni“, nema ni „fantastičan“, nema ni „magije“ niti „Već posle 15 minuta izgleda se videlo da je sjajan igrač“… Totalno pogrešna konotacija i želja za tabloidiranjem vesti, a to vam ne priliči kao sportskom portalu… Naravno, svaka čast Đuričiću na lepom pogodtku, ali me jednostavno nervira to konstantno prenaduvavanje naših mogućnosti u fudbalu… To rezultira velikim očekivanjima javnosti, velikim pritiskom na igrače (koji su svesni svojih mogućnosti), a što na kraju rezultira fijaskom, što smo milion puta do sada videli…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter