0
Domaći fudbal

FOTO: youtube, crop

PANTIĆ I ČAUŠIĆ: Igrali smo dobro protiv verovatno najbolje ekipe na prvenstvu (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.15 u 09:09

Mlada U21 fudbalska reprezentacija Srbije počela je svoje putešestvije kroz Evropsko prvenstvo u Češkoj.

Izabranici Mladena Dodića remizirali su u prvom kolu sa selekcijomNemačke odigravši 1:1, ali je opšti utisak da su “Orlići” bili bolji rival i da su više zaslužili sva tri boda.

Za najboljeg igrača meča proglašen je fantastični Filip Đuričić koji je bio zadovolja izdanjem tima, a slične emocije gaje i njegovi saigrači.

– Odigrali smo dobru utakmicu protiv verovatno najbolje ekipe na ovom evropskom prvenstvu. Na vreme smo dali gol, potom se malo otvorili i dozvolili naivno da primimo gol. Bilo je manjih poteškoća, ipak sve u svemu možemo da budemo zadovoljni. Sada se okrećemo utakmici protiv Češke – rekao je Aleksandar Pantić.

Sa njegovom ocenom složio se i Goran Čaušić.

– Imali smo šanse koje nismo iskoristili, ali zadovoljni smo bodom. Nadamo se da ćemo protiv Češće i Danske doći do boljeg rezultat i proći u polufinale. Malo smo pali sa snagom u finišu jer smo mnogo pretrčali , istrošili smo se do momenta kad je isključen nemački igrač. Nismo imali pravu šansu kako da ih napadnemo. Znali smo kvalitet nemačke selekcije, sjajni su, ali ne kao Španija koju smo upoznali i eliminisali u baražu – istakao je Čaušić.

(youtube: Fudbalski savez Srbije)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter