3
Fudbal

FOTO:STARSPORT

ISTORIJSKI USPEH SRPSKOG FUDBALA: Šta predsednik Karadžić ima da kaže na to?

Objavljeno: 18.06.15 u 13:42

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Kradžić kaže da se Savez neće kriti iza uspeha mlade reprezentacije.

Momci uzrasta do 20 godina igraće u subotu finale Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, a Karadžić ističe da je bez obzira na sve uspehe, A reprezentacija „lokomotiva razvoja“.

– Omladinci su već bili prvaci Evrope, kasnije treći, redovni učesnici svih završnih turnira. Nećemo, ipak, da se krijemo iza ovih velikih uspeha, bez obzira što je FSS učinio sve da do njih dođe – rekao je Karadžić.

Uspeh Paunovićevih klinaca je velika stvar za srpski fudbal.

Ovo je istorijski uspeh za naš fudbal. Momci su nas sve mnogo obradovali. Radi se o grupi sjajnih igrača koje predvodi jedan od naših najperspektivnijih stručnjaka, trener pred kojim je nema sumnje lepa karijera, kao i pred ovim momcima koji su nas već učinili srećnim. Ovi rezultati samo govore o tome da imamo i talente i trenere u klubovima, u našoj elitnoj ligi, i studiozan, sistematičan rad u FSS, a iskreno se nadam da će deca nastaviti da se dobro razvijaju i kada postanu A reprezentativci – rekao jeKaradžić, prenose „Večernje novosti“.

Predsednik FSS za nečim ipak žali. 
Žao mi je što na Novom Zelandu nisu (Luka) Jović i (Mihajlo) Ristić. Pripadaju ovoj generaciji, šteta je što zbog povreda nisu mogli da putuju, a možda bi se u međuvremenu oporavili. Drago mi je zbog svih momaka, od Rajkovića koji je već debitovao za „A” tim do svih ostalih koje očekuje velika karijera – zaključio je Karadžić.

Podsetite se i šta su posle plasmana u finale Mundijalita rekli selektor Veljko Paunović, akteri meča, ali i kako su Zvezdaši predvođeni Jovićem i Ristićem propratili polufinalni meč.

0
0

3 Komentara

  1. A najbolje mi je sada predstavljanje situacije kako je Tole isključivo kriv za seniorsku reprezentaciju i što igrače zabole da potrče, dok sa druge strane on nema ništa sa finalom svetskog prvenstva za mlade!? 😀 Pa haos… To kao da je Tvorzić lansirao, ili velika legenda Srpskog fudbala Čović… 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko sada klinci jedu m**a što su slušali Terzu… Podigli bi cenu sebi pet puta, obezbedili sebi odskočnu dasku za dalju karijeru, i doneli i klubu kud i kamo više novca… Ali je ipak važniji lični interes Tvorzića nego Zvezda i karijere mladih igrača…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter