1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISKUSTVO TAKO GOVORI: Bratski Spartak u Zvezdi našao novog Nemanju Vidića

Objavljeno: 18.06.15 u 00:08

Velikan ruskog fudbala i bratski klub Crvene zvezde, Spartak iz Moskve, nadomak je dogovora o dovođenju štopera Vukašina Jovanovića iz Beograda u Moskvu.

Crvena zvezda dovela je Zorana Rendulića u svoje redove ispred nosa Partizanu, te je sada otvorena mogućnost da Vukašin Jovanović, mladi stub odbrane, napusti Ljutice Bogdana. I upravo tu situaciju pokušaće da iskoristi moskovski Spartak koji je itekako zainteresovan da dovede ovog igrača u Rusiju.

Bratski klub crveno-belih spreman je da plati više od 1,5 miliona evra za omladinskog reprezentativca, koji se trenutno nalazi na Mundijalitu na Novom Zelandu. Pažnju na sebe 19-godišnji štoper skrenuo je još odavno, a posebno prošlog septembra, kada je Crvena zvezda gostovala Spartaku u revijalnom meču ova dva tima povodom otvaranja novog stadiona Moskovljana.

‘Novosti’ pišu da su enadžeri igrača Rade Ćaldović i Slobodan Davidović obavili su veći deo posla i da se očekuje samo završetak Svetskog prvenstva na Novom Zelandu kako bi se transfer finiširao.

Ipak, konačnu odluku doneće novi trener Moskovljana Dmitrij Alejničev, koji trenutno na raspolaganju ima veliki broj štopera, ali je svakako zainteresovan za mladog Jovanovića, koji sigurno predstavlja zalog za budućnost.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter