0
Košarka

‘FURIJA’ ĆE PONOVO BITI FURIOZNA: Protivnik Srbije na Eurobasketu jača iz dana u dan!

Objavljeno: 18.06.15 u 21:17

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji španske reprezentacije Huan Karlos Navaro, mogao bi ipak da zaigra na Eurobasketu u septembru, iako je još ranije najavio oproštaj od reprezentacije.

Navaro bi mogao ponovo da obuče dres svog nacionalnog tima, iako je po završetku Mundobasketa prošle godine najavio da je završio sa reprezentaciom Španije. On je na konferenciji za medije uoči finala ACB lige između Barselone i Real Madrida, slučajno ili ne, najavio svoj nastup na Eurobasketu ove godine.

Upitan da prokomentariše to što je Pau Gasol odlučio da igra na Eurobasketu, Navaro je rekao: ‘Drago mi je što je Pau sa nama’.

Novinari iznenađeni tim odgovorom su uzvratili pitanjem: ‘Sa nama?’, na šta je Navaro rekao: ‘Da, sa nama’. Španac se nakon toga vratio priči o finalu španskog šampionata.

Reprezentacija Španije će na šampionatu Evrope igrati u grupi B, u Berlinu, protiv Srbije, Nemačke, Italije, Turske i Islanda. Upravo na otvaranju prvenstva, 5. septembra, u derbiju prvog kola sastaće se Srbija i Španija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter