0
Fudbal

EURO U21: Šveđani šokirali Italijane (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.15 u 19:55

U prvom meču B grupe na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine Švedska je posle preokreta savladala Italiju 2:1 (0:1).

Lud meč smo gledali na Ander stadionu u Olomucu. Italija je vodila sa 1:0, imala je igrača više na terenu, a onda su Šveđani izjednačili rezultatski i po broju fudbalera na terenu i na kraju pobedili.

Azuri su mnogo bolje ušli u meč. U 28. minutu naše gore list Aleksandar Milošević je oborio Sabelija, a sudija je pokazao na belu tačku, a defanzivca Švedske je poslao u svlačionicu. Berardi je bio precizan i Italija je povela sa 1:0.

U drugom poluvrmenu Šveđani su zaigrali mnogo bolje. Na terenu se nije primećivalo da imaju igrača manje, a do izjednačenja su stigli u 56. minutu. Korner je bio sa leve strane, Levicki je na desnom boku prihvatio loptu, oštro je ubacio u peterac, a odatle je Gudeti poslao u mrežu.

 

U 80. minutu ekipe su se izjednačile po brju igrača na terenu. Suraro je dobio crveni karton. Pobedu reprezentaciji „tri krune“ doneo je Telin sa „bele tačke“ u 86. minutu.

Večeras od 20.45 se u okviru B grupe sastaju Engleska i Portugalija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter