5
Domaći fudbal

ČELSI NE ŠTEDI NOVCE: Roman Abramovič odvodi Andriju Živkovića

Objavljeno: 18.06.15 u 12:16

Kako stoje stvari, dani ere omladinskog reprezentativca Srbije, Andrije Živkovića (18) u Partizanu su odbrojani. Prema saznanjima engleskih medija, ovaj fudbaler seli se na Stamford Bridž.

Žoze Murinjo je, kako se šuška, zadivljen činjenicom da igrač od 18 godina, Andrija Živković iza sebe ima već pozamašno iskustvo sa 66 utakmica za prvi tim Partizana, a dodatnu pažnju na sebe skrenuo je sjajnim igrama na U20 Svetskom prvenstvu.

Živković naravno ne bi odmah dobio šansu na Stamford Bridžu, već bi ga Čelsi poslao na pozajmicu, a to kako se šuška mogla da bude Sampdorija, klub koji tesno sarađuje sa Čelsijevom filijalom Viteseom. Tako bi Živković dobio neophodno iskustvo i u seniorskoj konkurenciji jačih liga.

Živković, koga engleski mediji ocenjuju „kao srpsku verziju Lionela Mesija„, debitovao je za reprezentaciju Srbije sa samo 17 godina, a postigao je 12 golova na 65 nastupa za Partizan.

Poslednjih meseci se spekuliše da Partizan ima pravo na samo 25% od Živkovićevog transfera, da 25% pripada njegovom ocu, a preostalih 50% menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija.

 

0
0

5 Komentara

  1. mene samo zanima do kad će menadžeri kupiti kajmak a klubu samo sića nekad je klub uzimao 60% 20% menadžer i ostalo porodica

    0
    0
    Odgovori
  2. odes li ti u čelzi ti propade majstore prosledićete u vitese ili neki manji klub i selt će te samo da propadnes i adio repka

    0
    0
    Odgovori
  3. I onda se pitaju što PFC dominatan u SRBIJI ,evo činjenice u ANDRIJI a o fudbalskoj školi nema potrebe kometarisati jer zvanično je druga u svetu .Tako gani vi pominji te TOLETA TADIĆA i SPS do mile- volje ovakve stvari treba da vam sapuše usta, i da ne baljezgate .Vaš fk državni proekat od nacijonalnog značaja za vas i vašeg CARA ima da traje sve dok vam država finasiski bankomat .I sada mi objasnite sada je TOLE kriv što su momci u finalu , dobro se radi u FSS a vi puknite od muke .A vaš FK DP FSS je potreba samo da izvučete pare i ništa ništa drugo , a igrači vam odlaze u Azrbedžan ili evetulanu u Jermeniju ili Kazastan vi ste SPRDNJA sa SRBIJU i finasiski paraziti…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter