26
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ JE REKAO DA GA NEMA, ALI: Evo snimka na kojem stolica pogađa Jovića u glavu (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.15 u 20:11

 Iako je Duško Vujošević na konferenciji za medije, između ostalog, rekao da ne postoji snimak na kojem se jasno vidi da je Stefan Jović pogođen u glavu, ispostavilo se da nije tako pošto snimak pokazuje suprotno.

 Vujošević je na zanimljivoj konferenciji, na kojoj je govorio o mnogim zanimljivim stvarima, rekao i da ne postoji jasan dokaz da je košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović pogođen u glavu.

– Uvek sam za to da se uvede red što se tiče nasilja navijača i da bi trebalo maksimalno ispoštovati pravila. Na meču sa Zvezdom desilo mi se da sam pljuvan i gađan flašom vode, a reakcija je izostala. Jako sam protiv toga da se fizički nasrće, ali ne postoji nikakav snimak da je stolicom povređen povređeni igrač na klupi, koja ima zaštitu – rekao je Duško Vujošević.

Iako je i mnogim novinarima u trenutku incidenta koji su se zatekli na toj strani bilo čudno kako je do moguće upravo zbog te zaštite, snimak potvrđuje da je nečija ruka sa tribine zaista bila toliko precizna i pogodila srpskog reprezentativca u glavu.

Sporan detalj pogledajte na 12. sekundi snimka.

(youtube / smaracica)

0
0

26 Komentara

  1. Alo Miki ne prica se ovde o Vucicu i politici nego o tome da je neki pajser udario stolicom igraca koji igra za suprotni tim od onga za koji on navija,ali i to je relativno,sledeci put kad ne bude zadovoljan svojima docice i oni na red.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne bitno,gadjao ga je,mozda ga je tupom stranom pogodio pa zato nema krvi,i niko u uvoj Srbiji nije toliko pametan da smisli ovo sve pa da isprovocira Vujosevica…. I zato nemoj da serete za ovo,ako ste navijacii pokazujte to na tribini a ne preko neta ili fajsa!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Moravac, svi, osim navijaca CZ mladjeg uzrasta, to znaju. Partizan je opozicija vlasti, vladajucem sistemu vrednosti i to je problem. A iza DV se mnogi kriju.Sada bi „zvezdaši“ da preslikaju KSS u FSS, postave nekog „Djilasa“ za predsednika. Naravno da to nisu zvezdaši već hostapleri, lopovi i manipulanti.

    0
    0
    Odgovori
    • opzicija vlasti???? što bi reka đorđe čvarkov us…. se u ovim stopama!!!! pa politička elita godinama sedi u upravnom odboru jsd partizan!!!! vo vremja ono predsednik vlade počasni predsednik kluba i tada su sva društvena preduzeća u srbiji su plaćala reket kao sponzorstvo jsd partizan….. o zemunelu, stadionu koji koristite a nije vaš i decenijama se održava o trošku poreskih obveznika – drugi put…. ali opozicija….. e baš se nasmejah!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. Da je pogodjen kao što nije valjda bi se na belom peškiru kojom je pokrio glavu videli tragovi krvi!!Da je pogodjen stolicom krvarenje bi moralo biti mnogo obilno i to peškir ne bi uspeo da sakrije!!Ovo je scenario da bi se aboliralo pljuvanje i gadjanje od strane navijaca zvezde prema Vujoševicu i namerne povrede Murica i Milutinova i za kradju pehara od prošle godine gde je sve prošlo bez reakcije disciplinskih organa po diktatu nekih mocnih politicasra!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovo što leti nije stolica a Jović nije ni pogodjen!!! Na snimku se jasno vidi. Cini mi se da je gadjan Lazic. Bilo mi je i ranije ciudno, kako covek moze da prodje sa takvom povredom ako ga pogodi stolica. To je Zvezda. Takva je godinama bila a ponašanje Lazica i blazica pokazuje da nista nije slucajno. Covic, gradonacelnik Beograda iz 90-tih.

    0
    0
    Odgovori
  6. @Nobl
    …и ти би признао код ове наше полиције,што си све радио…и шта ниси…Блиц објављује 🙂 …момак без криминалног досијеа,обичан момак,није хулиган,понио га адреналин…хаха..не будите наивни цигани…момак је полсат да направи прекид…мора некад почети да се хулиганише……
    …за ово дукљанин нећу коментарисати јер ми не би објавили коментар….

    0
    0
    Odgovori
  7. Alo Dukaljain,covek je vec priznao i uhapšen 1993 god,naravno Grobar,koji je pogodio Jovića.
    Kako ti ,to neznaš,a u ovoj drzavi Ti sve znas i najpametniji si trener bez ROMINGA

    0
    0
    Odgovori
  8. Ружна ситуација са столицом коју су бацили нама старијим гробарима неки непознати клинци,управо поред нас…нема оправдања за то и ово моје писање није оправдање за те момке…исто тако могу да се закунем у шта хоћете да столица није погодила Јовића већ је пала пред његове ноге…то је људи просто немогуће да се столица баци под таквим углом и да направи заокрет извише заштите која стоји иза играча и да га погоди у главу…некоме је одговарала та ситуација…а можда је покушан и прекид утакмице…брука шта се дешава…

    0
    0
    Odgovori
    • Bilo je nekog bas tu iza i stolica je zakacila Jovica.Da li je nemoguce ili ne,ali to se desilo!
      Nije Radonja Vujosevic,on cuva svoj obraz.Nekom je on svetinja!
      Tuzno je u sta se pretvorio tzv.derbi,a samo njegovo komentarisanje i zov mrznje je dovoljan motiv budalama i nadrogiranim kretenima.
      Stradaju uvek nevini i mora se stati tome na put,kao i vredjanju,zaim performanse vase maskote Tumbasa,to je proteziranje idiota!
      Sami smo krivi kakvu sliku saljemo svetu,zivimo u bedi,a moral nam je nula!

      0
      0
      Odgovori
    • O cemu pises? Da li je po zdravom razumu i logici normalno da na sportskoj utakmici uopste neko gadja nekoga stolicama? To nisu nikakvi navijaci vec obicni huligani pa bilo oni grobari ili delije…

      0
      0
      Odgovori
  9. Vujošević rekao??!! Pa i hitler je rekao da mu je cilj mir u svetu ! Ipak, Mordor je na kolenima, zlo je pred istrebljenjem ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  10. Ni jedan vid nasilja se ne treba podrzavati. Grobar sam i stidim se ove stolice. Zamislite da vam neko na ulici dodje i lupi stolicu o glavu , kako bi se to zavrsilo? Pohvatajte pojedince i pravac ispred sudije .

    0
    0
    Odgovori
  11. Nekultura koja se vuče iz kuće, neka gadjaju majku i oca kod kuće tamo, a ne ovde mangupe da glume. Ako ne znaju poraz da prihvate ne bi trebalo ni utakmicu da gledaju, koj se drugi ishod meča mogao očekivati kada zvezda ima drim tim.

    0
    0
    Odgovori
  12. Molim vas ako neko ima snimak mozga gos.Vujoševica,ali iznutra da ga vidimo.Dali nesto ima doticni u glavi,ili samo armatura koja mu drži uši da ne otpadnu.

    0
    0
    Odgovori
  13. I kako onda da povedem dete na utakmicu? Treba da se donese zakon kao u Engleskoj, pa da vidimo ko ce da divlja. Nadam se da je sa Jovicem sve u redu. Da li je osoba koja ga je gadjala svesna da ga je mogla ubiti? Strasno.

    0
    0
    Odgovori
  14. Dokle ce se ovakve stvari tolerisati? Ovo je pokusaj ubistva, ovo nije iz nehata, ovo je sa predumisljajem i to je za tesku robiju jer takav nije za svet.

    0
    0
    Odgovori
  15. Preletelo preko a on se uhvatio za glavu.Neka cudna stolica hahhaha ,kako je moguce da od nastresnjice bude pogodjen u glavu.Ciganska gluma.U tom slucaju sto ne prekidose kad nas gadjaju i o redovno pljuju 🙂 tad je sve ok tad moze

    0
    0
    Odgovori
    • Било би лепо да тебе неко тако погоди, па би онда, вероватно, другачије коментарисао.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter