12
Košarka

FOTO: STARSPORT

UHAPŠEN IZGREDNIK IZ PIONIRA: Ponela ga atmosfera pa je pogodio igrača stolicom u glavu?!

Objavljeno: 17.06.15 u 22:56

Navijač P.L koji je pogodio košarkaša Crvene zvezde Stefana Jovića stolicom u glavu na drugom derbiju finalne serije plej-ofa domaćeg šampionata, uhapšen je još za vreme utakmice, ali je posle pritvora od 48 sati pušten na slobodu.

Ono što nije bilo poznato, P.L. je priveden još za vreme utakmice, a u policiji je odmah priznao svoju krivicu, prenosi ‘Blic’.

– Radi se o momku koji nije huligan, niti je u nekoj navijačkoj grupi, jednostavno je bio pod adrenalinom i ponela ga je atmosfera. Nema nikakav dosije, niti je bilo kada kažnjavan – kaže izvor ‘Blica’ iz policije.

Prilikom hapšenja, P.L. nije pružao otpor.

– On je odmah uočen kako se udaljava sa lica mesta nakon što je Stefana Jovića pogodio stolicom, ali je brzo priveden. Nije pružao otpor, sarađivao je sve vreme, a iste večeri je predat sudiji. Takođe, određen mu je pritvor od 48 sati, ali moguće da je i pre toga pušten na slobodu – rečeno nam je u policiji.

Izgredniku će kazna biti određena nakon suđenja koji još uvek nije određeno. Olakšavajuća okolnost biće mu to što do sada nikada nije imao slične ispade, niti je beležen u policijskom dosijeu.

– Istragom će se utvrditi svi detalji, da ništa ne prejudiciramo. Bitno je da je počinilac indetifikovan, ali ponavljam, radi se o običnom momku, kome je ovo prvo delo protiv zakona – otkriveno je u policiji.

0
0

12 Komentara

  1. Koja farsa!!Što se ne objavi puno ime i prezime!!Ovo lici na kuhinju iz koje je izašla afera o“ kradji“identiteta!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa kako vas glodari nije sramota? Ko je Ilicu pocepao glavo cokanjcetom? Ko je palio baklje na prvoj utakmici u Pioniru? Sta ste radili prosle godine u Zelezniku,Vrsac da ne pominjem! Sram vas bilo!
    Treba da hapse i da biju,zato sto smo stoka!
    Ceo svet samo gleda idiotluke sa derbija,umesto da smirite situaciju i vi i onaj pacijent V, samo dolivate ulje na vatru.
    Malo li nas izginu u ratovima?
    Pa nece imati ko da se raduje,ako se poubijate medjusobno!
    Meni je dovoljan jedan Marko!

    0
    0
    Odgovori
  3. Prica za malu decu.. Mada, posto je „uhapsen izgrednik“, nema potrebe onda kaznjavati Partizan, koji nema veze sa ovim „delom“..ili mora da se KAZNI..??!! .. .!. XXAAXXAA .!. PROVIDNO I VEOMA PLITKO, CAK I OD TAKO „MALOG“ REZISERA, KOJI CE NADAM SE ODGOVARATI ZA „AKCIJU“ U SVOJOJ IZVEDBI U „FILMU“-PREBIJANJE ANDJUSA ILI U KRIMINALISTICKOM FILMU – PARE SA KiM SU NAPRASNO „NESTALE“, ALI SU OSTAVILE TRAG ..

    0
    0
    Odgovori
  4. Dule jel ti citaš nesto ili samo gledaš slike,naravno koje ste ukrali…..
    Šta ce mo sad milicija ga vec pustila ,a ti još nisi obavešten……
    SRAM TE BILO …TAKI MATOR A LAŽEŠ KME,KME
    A Pečat????

    0
    0
    Odgovori
  5. A jel neko hapsio.kaznjavao za ona gadjwnja baklom na igrace partizana.pljuvanje trenera od fmp navijaca.lupanje pehara zog kojeg treba da budu suspendovani iz lige..Sve se to precutkuje a stolica nije pogodila jovica vec je isfolirao.Ko sedi na klupi nema sanse da moze biti pogodjen..Prema tome svi znamo ko stoji iza laznih kazni I spinovw

    0
    0
    Odgovori
    • STAJAO SAM IZA TOG DECKA KOJI JE UZEO GORNJI DEO STOLICE GDE SE SEDI I BACIO JE SA OBE RUKE KA KLUPI . JOVIC JE DOBIO KRESAVAC PO GLAVI A OVAJ DA BACA CEO DAN ONAKVU PUTANJU NIKAD VISE NECE IMATI . ZA SVE OSTALO STO SI REKAO U PRAVU SI .

      0
      0
      Odgovori
  6. S obzirom na efikasnost policije u ovom slucaju,iskreno se nadam i da je identifikovan i procesuiran hrabri pljuvac iz pionira,kao i navijac Cz koji je napao Duska Vujosevica u tunelu ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter