3
Domaći fudbal

OZBILJAN PRELAZNI ROK: Partizan dovodi kreatora igre iz Brazila

Objavljeno: 17.06.15 u 11:04

Fudbaleri Partizana tokom jučerašnjeg dana dogovorili su sve detalje sa brazilskim štoperom Fabricijom Dornjelasom, crno-beli su nastavili potragu za novim igračima u zemlji „fudbala i kafe“.

Naime, kako se saznaje, crno-beli će tokom narednih nekoliko dana sasvim sigurno poptisati ugovor sa jednim kreativnim vezistom iz Brazila.

Ono što, međutim, u ovom trenutku nije poznato, jeste ima tog igrača.

Ipak, prethodnih dana šuškalo se o dolasku Markinjosa, ali, prema navodima izvora, ovaj momak je samo jedan od igrača koji se nalaze na radaru kluba iz Humske.

Ono što je sasvim jasno jeste da se uprava „Parnog valjka“ izuzetno ozbiljno pojčava za napad na grupnu fazu Lige šampiona.

Uostalom, skorašnji dolazak Valerija Božinova je samo potvrda ove priče. Takođe, šuška se i o dolasku na pozajmice fudbalera Reala i Barse.

0
0

3 Komentara

  1. za evropu smo slabi i sa jeftinim pojačanjima i za našu ligu smo prejaki i bez njih. što bez potrebe samo trošimo novac.

    0
    0
    Odgovori
  2. uprava partizana samo prica o pojacanjima a jos uvek nedovode prava pojacanja treba bar jos jedan ali ekstra napadac

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo se suska, a evo dovode se vec mesec dana, da hoce vec bi ga tri put doveli, al ko zna je sta je tu stvarno u pitanju -.-

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter